Истинско чудо се случи с малката сладурана Крисия!

Нещо наистина невероятно се случи с малката и талантлива сладурана Крисия Тодорова, а родителите й просто не могат да повярват. Защото 10-годишната им щерка не само се превърна в сензация в България, а съвсем скоро ще стане световна звезда.

Да, няма измама - Крисия Тодорова ще е българчето, което ще представи страната ни на тазгодишния детски конкурс на Евровизия. Той ще се проведе в Малта на 15 ноември, а песента, с която сладката Крисия ще се представи, вече е почти готова.

[caption id="attachment_320866" align="alignright" width="300"]Крисия Сладката Крисия отива на Евровизия[/caption]

Тя е дело на Ку-ку бенд, които са сътворили невероятната музика, а текстът е написан от сценариста Ивайло Вълчев. Разбира се, най-големият виновник за превръщането на Крисия в световна звезда, е самият Слави Трифонов, който бил категоричен, че обаянието, гласът и талантът на малката Крисия не трябва да остават достояние само на малка България.

"Слави Трифонов наистина е решил да направи чудеса с Крисия. Той неведнъж е признавал, че през целия си живот не е виждал дете като нея и ще бъде страшна грешка Крисия да не бъде показана на запад. Лично Слави Трифонов се зае с участието на Крисия в Евровизия и е убеден, че едва ли ще има друго дете на конкурса, което така да шашне зрителите", разкриват служители от "Шоуто на Слави".

Те допълват обаче, че Крисия няма да е единственото българче на детската Евровизия. Заедно с нея към конкурса ще се запътят и близнаците Хасан и Ибрахим от Шумен, които са ненадминати виртуози на пианото. Двете момченца ще свирят на пиано, а Крисия ще пее.

Родителите на Крисия едва повярвали на ушите си, когато Слави Трифонов им съобщил новината. Те не били готови за подобно щастие и още ходели като замаяни, разказват техни съседи в Разград.

"Напълно ги разбираме - до вчера Крисия беше едно сладко и талантливо дете в училище и градското читалище, а днес е основна фигура в "Шоуто на Слави" и отива на Евровизия. И това ако не е чудо за това семейство, здраве!", коментират съграждани на Крисия Тодорова.