Фики е не просто привързан към семейството, а и чисто „мамино синче”

Фики накара хиляди тийнейджърки да плачат безутешно!

Не им стигна разкритието, че младежът си има приятелка, а сега прави публични признания! За капак щастливката, която получи нагледно доказателство за силните му чувства дори не е Мария , видя kliuki.bg.

Миличкият Фики написа на официалната си страница във Фейсбук: „Аз обичам моята майка и искам целият свят да знае това!”. За да онагледи написаното, младата надежда на „Пайнер” публикува и техни общи снимки.

Милият жест от страна на Фики може да разтопи куп майки на своенравни тийнейджъри. Татко Стораро сигурно също оценява жеста и доказателството, че са отгледали едно добро дете. Момичетата обаче едва ли са много доволни!

[caption id="attachment_321336" align="aligncenter" width="273"]Фики обича мама завинаги Фики хвърли в двоумение: любящ и благодарен син или "мамино детенце"?![/caption]

Жените (дори и в „младша възраст”) се плашат от силните синовни чувства на мъжете към майките им. А при Фики нещата са още по-деликатни!

Както Тони потвърди пред Сашо Диков, той може да понесе „опетнена” снаха да му влезе у дома, но не и жена му! По всичко личи, че на която и да се спре изборът на Фики, последната дума ще има винаги мама!

Ще утешим момичетата с една стара женска истина. Всеки мъж се държи с избраницата си така, както се държи към тази, която го е отгледала. В такъв случай е ясно, че която иска да изпълнява функциите на снаха във фамилия Стораро, ще бъде гледана като кралица. Стига да е недокосната, напомнят от семейството на Фики!