Бареков провокира нежните чувства на електората, който му се разсърди заради „несигурния” личен живот

Бареков разнежи аудиторията и накара дори критиците си да спрат за момент с две мили снимки, които качи във Фейсбук.

Новият политик, докато излезе от журналистиката, за да се захване с държавническа дейност, събра доста критики по свой адрес. Наред с коментарите за впечатляващото му материално състояние и вкуса към скъпи вещи, Бареков се оказа, че има и доста любопитен личен живот.

Докато се хвали, че въпреки огромната заетост, прекарва всеки свободен миг със сина си, изведнъж гръмна новината, че се развежда с майка му. Едновременно с това каза пред медиите и обществото, че вече има още един наследник от своя бивша подчинена.

Появата на бебето Александър беше посрещнато с огромен интерес, но пък тогава лъсна интригата, че има афера с миската Ингрид Цветкова, припомня kliuki.bg. Бившата гимнастичка отрече новината, но изтри любопитни кадри от фейсбук-страницата си.

Бареков обаче предпочете да се занимава с политическите си опоненти, вместо да дава разяснения. Той обаче избра интересен подход, за да предизвика различно отношение.

Докато върлия му душманин се фука с богат улов по язовири, младият татко се похвали с невръстната си рожба. Бебе Александър се губи в огромните ръце на тате, а той прелива в нежност: „Това е моят малък Алекс...Щастието да държиш новия живот в ръцете си, да усещаш отговорността към него, е неописуемо...”

[caption id="attachment_322717" align="aligncenter" width="300"]Бареков показа Алекс Малкият Бареков държи здраво![/caption] [caption id="attachment_322718" align="aligncenter" width="300"]Бареков показа Алекс Мъникът Алекс разтопи дори и хейтърите! Бебето успя там, където той се провали![/caption]

След такива думи, дори и най-пиперливите хейтъри ще се замислят дали да наредят традиционните сочни коментари под материалите за него. Очевидно е, че ако не друго, то дечицата на Бареков поне са сладури и половина!