Бориса и Андрей още се търпят – въпреки харчовете, разликата в годините и чепатите характери

Бориса и Андрей все пак са заедно!

Въпреки солидното количество пари, които харчи продуцентът за гаджето си, въпреки разликата в годините и жизнения опит – любовта между двамата още съществува! Това, което би било истински проблем между тях – „особените” им характери, също не е помрачило идилията, научи kliuki.bg.

Доказателство за това е посланието на самата моделка във Фейсбук. Тютюнджиева, която е щерка на заможни родители прие като въпрос на чест да се защити от хорските одумки. Тя не само че не е златотърсачка, ами и е много щастлива в любовта:

[caption id="attachment_323185" align="aligncenter" width="300"]Бориса и Андрей са заедно На Бориса й писна от коментари, че муфтела Андрей на поразия, а той не могъл да я търпи[/caption]

Тунингованата хубавица пусна и кадър, в който вдига тост с любимия си. Явно своенравният Андрей, който бди като орлица над неприкосновеността на личния си живот, не издържал на молбите и се е съгласил на малка закачка чрез социалните мрежи.

[caption id="attachment_323186" align="aligncenter" width="300"]Бориса и Андрей са заедно Нека им е зле - червено вино в жегите на Италия![/caption]

За разлика от своя побратим, Арнаудов си пийва и пет пари не дава, че жегите и червеното винце за противопоказни. Двамата се наслъждават на истинско любовно лято, след като хвърлиха доста пот и труд в „Къртицата”. Палавникът Андрей дори го играе фотограф за дръзката си любима.

Наперената мадама пусна провокативен кадър от почивката им, на който е, както се казва, по „летен бриз”. Фотото в стил „Николета на връх Национален празник” се хареса страшно на мъжката аудитория в мрежата.

[caption id="attachment_323187" align="aligncenter" width="300"]Бориса и Андрей са заедно Бориса в най-красивия си тоалет - по нежен летен бриз[/caption]

Явно, ако има някакъв проблем между Бориса и Андрей, това в никакъв случай не е ревността!