Райна разгорещи всички с тези снимки и показа на Коцето, че има за какво да размишлява!

Пилето на чалгата Райна взриви мрежата с уникални снимки от тазгодишната си почивка край морето. Албумът й във Фейсбук носи името "Моето гръцко лято", а фотосите в него са наистина убийствени, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_325398" align="alignright" width="300"]Райна Райна - сияеща и щастлива с нейното гръцко лято[/caption]

Райна е прекарала едни незабравими дни край морето в Гърция, където е почивала на спокойствие и далеч от очите на папараците, заедно със свои верни приятели. Макар че на снимките до нея се забелязва присъствието на млад и атрактивен мъж, Райна продължава да настоява, че той е само приятел и че още не е срещнала мъжа на живота си.

Припомняме, че след края на 5-годишната си връзка с Константин, Райна така и не успя да завърже друга толкова сериозна, нито пък да се влюби истински. И ако някои хора все още твърдят, че Райна не може да забрави Коцето, то е и очевидно, че Коцето има над какво да размишлява при вида на умопомрачителните снимки на бившата си любима.

[caption id="attachment_325399" align="aligncenter" width="200"]Същинска прима балерина Същинска прима балерина[/caption]

Въпреки всичко, Райна и Коцето успяха да запазят добрите си отношения и да останат приятели, а самата Райна дори поддържа перфектни отношения със съпругата на Константин Надя.

[caption id="attachment_325400" align="aligncenter" width="300"]Пясък по кожата и мнооого жар Пясък по кожата и мнооого жар[/caption]

Красивата блондинка дълго време не криеше ревността си от миналото на Коцето и Райна, но с течение на времето, а и на няколко дълги разговора с Райна, тя омекна и подаде ръка за сдобряване на "конкуренцията".

[caption id="attachment_325401" align="aligncenter" width="300"]Сладък следобед с верни приятели Сладък следобед с верни приятели[/caption] [caption id="attachment_325402" align="aligncenter" width="300"]Райна става все по-красива Райна става все по-красива[/caption]

В крайна сметка остава само хубавата Райна да си намери ново гадже, което да я прави щастлива и да засияе дори повече, отколкото сега - което, като съдим по прелестните й снимки, далеч няма да е лесно. Тя и сега е наистина прекрасна.