Янита Янчева или ще си тръгне за втори път разплакана от любимото шоу, или ще стане втори Жоро Дренски (или Ники Мартинов)

Янита Янчева снощи пусна няколко сълзи, защото се оказа първата предадена и напуснала най-убийствения сезон на Сървайвър. Добрата новина е, че не е сигурно – за нас!

Янита Янчева прекара последните шест години от живота си в здраво бачкане на себе си, научи kliuki.bg. Бъдещата адвокатка може би не се е надявала да има възможност да играе в Голямата игра, но със сигурност се върна в „Сървайвър”, за да търси реванш.

Много руса, тунингована, но и яка – такава я видяха феновете на предаването. Съотборниците й обаче не пожелаха в редиците си реалити-Барбито! Отборът на звездите загуби всичките си битки и вместо да накажат самовлюбеният Занев или тази, която смятат за натрапница – Агонцева, изгониха Янита Янчева.

[caption id="attachment_325740" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева в Сървайвър Янита Янчева се усмихва пресилено, но сълзите избиват. Тя просто прекалено много иска да получи реванш![/caption]

Тя откровено и със сълзи в очите си призна, че иска да остане: „Много ми се играе, много ми се играе. Страшно много ми се играе!”. Дори подкара старата песен, че съотборниците й са я предали (сякаш само другите заслужават да им „изгасят факлата”). Хубавата новина за зрителите-мъже обаче е, че пак ще я видят!

[caption id="attachment_325741" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева прегръща Силвия Радулова Янита Янчева намери сили да прегърне тази, която смята, че й забила нож в сърцето![/caption]

Янита Янчева е изпратена при Росен Вангелов на Острова на прокудените. Там ще влезе в пряк двубой със самотника. Блондинката или ще си отиде завинаги от Камбоджа или ще остане в играта. Тя може да стане дори следващия Жоро Дренски или Ники Мартинов.

Довечера ще разберем и дали финалистката Силвия е дала фаталния глас за първата си дружка.

Дали ще има сили и вероятност Янита Янчева да продължи играта ВИЖТЕ ТУК!