„Сървайвър” напуснаха ветеранката – нарушител Силвия Радулова и дразнителя на новобранците Мерлина

„Сървайвър” наказа бегълци, а в Острова на прокудените Светльо Занев спечели трета победа!

Както обещаха от продукцията, този сезон предлага на зрителите неочаквани обрати, драматични развръзки и изненади. Приключенското реалити за първи път напуснаха едновременно две дами, но по различни причини, видя kliuki.bg.

Отборът на ветераните спечели поредна битка, но вместо да й се зарадва, сред играчите цареше смут. Причината беше, че всички усещаха - предстои важен сбор на двете племена. Трима от зрителските фаворити се бяха изгубили в джунглата по тяхна собствена вина.

Финдо, Бърканичков и Силвия Радулова нарушиха правилата описани в Библията на „Сървайвър” и напуснаха лагера, за да търсят храна. Приключението им не остана незабелязано, защото изчезнаха така, че да изправят на нокти и организаторите и участниците в реалитито.

За техен късмет, след дълго лутане, попаднали на добронамерени лодкари. Игарчите се прибраха в лагера им, но когато изгря луната. Там ги посрещнаха хора, които трепереха от неизвестност. Съотборниците им въздъхнаха облекчено, но от продукцията бяха бесни!

След смъртта на Нончо Воденичаров в предишния сезон, в „Сървайвър” са на нокти при всеки възможен риск. Дори Владо Карамазов трепери от възмущение, че старите му познайници са могли да попаднат на престъпници, които да ги наранят или отвлекат. От продукцията опитаха да принудят съотборниците им да ги накажат с изгонване на поне единия от триото, но бяха бойкотирани от Агонцев и Ива.

[caption id="attachment_327396" align="aligncenter" width="300"]Сървайвър изрита Силвия Радулова В "Сървайвър" вече няма да търпят своеволия[/caption]

В крайна сметка от „Сървайвър” намериха начин да накажат бегълците с теглене на жребий. „Късата клечка” или в случая – черното яйце, изтегли любимката на зрителите – Силвия Радулова. Момичето, което оплаквало три месеца загубата си от Човека – Сървайвър в предходен сезон, изглежда смирено понесе последствията от собствената си грешка.

Във форумите мощно ругаят продукцията, но не са малко тези, които наблягат, че правилата са, за да се спазват и в полза на безопасността на играчите. Един глас обаче даде да се разбере, че „Сървайвър” за Силвия Радулова не е приключил.

[caption id="attachment_327398" align="aligncenter" width="300"]Мерлина отпадна от Сървайвър Дразнителят на "Нага" си почина при Занев и си отиде по живо, по здраво[/caption]

В същото време на Острова на прокудените Светлин Занев се утвърди като едноличен владетел. Той успя да измъкне от Мерлина всичко необходимо за съотборниците й от Нага. След това я отстрани безпроблемно на дуела, в очакване на новия си съперник, за да се завърне като победител в „Сървайвър”.