Сървайвър: Камбоджа се оказа истинско приключение не само за участници и зрители, но и за продукцията

Сървайвър за втори път този сезон се освободи от двама играчи. Единият отпадна безславно, другият си тръгна предаден от своите.

Приключенското реалити при по-добро позициониране в телевизионното време щеше да бъде хит в рейтинг класациите, смята kliuki.bg. Тази година шоуто предлага не само истории за герои и битките им, а и такива неочкавнати обрати и прецеденти, че изумиха дори заклетите фенове на предаването.

Зрителите смятаха, че Владо Карамазов преувеличава, когато разказва, че за първи път отивал на снимки горящ от желание да научи „какво ще стане днес”. Състезанието било най-интересното, излъчвано до момента - с невъобразими епизоди и ситуации.

Снощи, например, зрителите за втори път видяха как двама играчи напуснаха в една серия Сървайвър. След като Силвия Радулова отпадна заради лош късмет, Диана Агонцева беше изгонена, защото опита да измами всички.

Съпругата на един от най-запомнящите се играчи в шоуто се добра до обединеното племе, без да има кой знае какви заслуги за победите на отбора. Тя имаше шанс, какъвто нямаха неколцина момичета и момчета, които си отидоха без време от играта. Късметът й обаче приключи, когато се опита да преметне амбицирания Занев.

[caption id="attachment_329027" align="aligncenter" width="300"]Племето реши: Сбогом, Диана! Племето реши: Сбогом, Диана![/caption]

След позорното отпадане на Агонцева, за което гласуваха всички без трима, дойде ред на традиционното отпадане по регламент. Племенният съвет донесе на Бърканичков най-неприятната изненада в играта.

[caption id="attachment_329028" align="aligncenter" width="300"]Сървайвър свърши и за Бърканичков Бърканичков се оказа в положението на измамено камилче[/caption]

След като дни наред го гледахме как обръща гръб на всеки и дори предава стари приятели, бившият футболист отпадна от играта. Геройствата му този сезон ще останат запомнени, но се сториха особено опасни за вълците от Кхмер. Мечтата му за победа в играта и приятната сума накрая се изпари пред очите му. Футболистът си тръгна обиден, но с привилегията да е пръв в съвета, кой ще спечели Сървайвър: Камбоджа. Сървайвър: Изритаха Агонцева за измама и Бърканичков - по регламент