Емо Каменов - Къртицата показа пред смаяните съквартиранти, че има изключително нежна душа!

Емо Каменов - Къртицата е мъжът, който прекрачи прага на Биг Брадър Ол Старс и буквално изплаши съквартиранти и зрители с визията си. Изумително едрият мъжага допълнително подсили страха към себе си с признанията, че е побойник и рядко отказва повод за физическа саморазправа. Днес обаче мнението на всички за него се промени коренно, тъй като Емо Каменов показа нежната си душа и ранимост.

В изблик на откровеност той разкри любовната си драма пред съквартирантите в Къщата като обаче не се замисли, че историята му ще нарани силно настоящата му приятелка. Емо Каменов сподели, че в момента се среща с приятно и хубаво момиче, но сърцето му е разбито, защото още страда и не може да забрави бившата си приятелка.

[caption id="attachment_330092" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов призна, че е изгубил най-голямата си любов[/caption]

"Тази жена беше най-голямата ми любов досега в живота и още не мога да я прежаля. Опитвам се, но болката си стои в сърцето и не иска да си тръгне. Вярно е, че имам ново момиче до себе си, но човек не забравя лесно голямата си любов. Някак си не успявам да се отпусна съвсем и да се отдам на новия си живот и новата връзка. Страшно тъжно и тежко преживях раздялата с онази жена", разкри почти през сълзи Емо Каменов, а съквартирантите едва повярваха, че зад суровата му фасада се крие толкова ранима и нежна душа.

Емо Каменов не пожела да каже името на фаталната си любов, но в крайна сметка заключи философски, че животът е такъв - който иска да бъде с него, ще бъде с него, а който жадува за нов път, свободен е да поеме по него и да потърси щастието си.

Безспорно най-голямо разбиране и подкрепа Емо Каменов получи от състрадателната и жалостива актриса Катето Евро, която го гушна като свой собствен син. "Я какви хубави момичета има и тук. Ако новата ти приятелка не е за теб, може би имаш шанс и тук да срещнеш любовта", подметна Катето Евро, визирайки двете съквартирантки Калина Паскалева и Пламена.

Като се има предвид обаче, че Калина Паскалева е сродявана и с Тодор Славков още по време на общото им закопчаване с белезници и първите моменти в Къщата, малко вероятно е между нея и Емо Каменов да се получи нещо. Но пък знае ли се?!...