Здравенякът Емо Каменов се оказа голям мъж с още по-голямо сърце!

Емо Каменов - Къртицата успя да изплаши някои от съквартирантите, а и зрителите, още с влизането си в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Внушителният му исполински вид, съчетан с откровенията, че на никого не е отказал бой и "което не става с бой, става с повечко бой", респектираха хората дотам, че да треперят от него.

Днес обаче се оказа, че Емо Каменов е голям мъж с още по-голямо сърце. А семейната му драма и болката, която крие в душата си, трогнаха всички. Противно на слуховете и клюките, че Емо Каменов е похарчил хонорара си от "Къртицата" за купони, забавления и свалки с жени, истината се оказа друга.

[caption id="attachment_330153" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов е изключително грижовен и отговорен син[/caption]

Великанът се е прибрал в родната си Монтана с една единствена цел - да се грижи за тежко болния си баща. Именно за него Емо Каменов е дал всичките си спечелени пари до стотинка, както ще направи и с обещания си хонорар от формата. Това разкриха близки до Къртицата приятели, удивени от благородството, синовната обич и щедростта на Емо Каменов.

"Баща ми е всичко за мен, но се разболя и болестта му е тежка. Ще дам и ще направя всичко, което е във възможностите ми, за да го спася. А приказките, че съм харчел като луд за коли и жени, са пълни и откровени глупости, от които ми писна", неведнъж разкривал Емо Каменов. Вместо да се изживява като звезда и да ходи от вип парти на вип парти, той продължил да живее скромно и да работи като охранител в родния си град.

Болестта на татко му и нуждата от средства са и единствената причина, която го довела в Биг Брадър Ол Старс. "Емо Каменов умее да привлича симпатиите на хората, да ги радва и разсмива. Но, повярвайте - вътре в шоуто той нито ще започне да сваля някого, нито ще се сбие, нито каквато и да е глупост, за да направи сеира на зрителите и продуцентите. Той е сериозен мъж, който държи на думата си и затова има много приятели, които го обожават. А татко му се гордее с него", коментират познати на великана от Монтана.

Припомняме, че наскоро Емо Каменов се раздели с дългогодишната си приятелка и не крие, че все още душата го боли за нея, въпреки че вече има до себе си нова жена.