Мария изба скъпа, стилна и много скромна визия за дебюта си като милионерша

Мария удари под кръста всички светски хроникьори с изненадваща сватба!

Миньончето няколко години се спотайва в кротко харчене на парите на благоверния и изведнъж започна да ражда новини на конвейер: завърна се на клубна сцена, прави клипове с Азис, стана кръчмарка, започна да учи, тръгнаха да я съдят, сгоди се...Но това не беше достатъчно и взе, че вдигна сватба, научи kliuki.bg!

Мария публикува малко снимки в официалния си фейсбук-профил, на които я виждаме рядко изискана и елегантна. С традиционните убийствени токове, класически тоалет и очевидно скъпи бижута певицата присъства на най-романтичното мероприятие. Заради убийствения й правопис обаче не можем да разберем – тя ли се омъжва, или само кумува?! Мария гепна чеиза на Гущеров Ако пред „семейство Гущерови” имаше запетайка, щеше да се разбере, че денят е бил специален за друга двойка. Ако имаше точка, щеше да е ясно – Мария вече е официално милионерша. Мария гепна чеиза на Гущеров Мария гепна чеиза на Гущеров Две неща поне са ясни – сватба е имало и е била е в „двореца на тате”. Мария гепна чеиза на Гущеров

Мария гепна чеиза на Гущеров Ние сме длъжни да отбележим, че Мария може да има всякакви пропуски, но не е от жените, които ще се решат в бяло на нечия чужда сватба. Да не говорим, че Марая и майка й бяга нагласени като шаферки... Мария гепна чеиза на Гущеров

Мария гепна чеиза на Гущеров В Австрия, където се подвизава тате Гущеров и новата му съпруга, пък не организират сватби както го правят у нас, а се женят на скромни, изискани церемонии. Нищо чудно свекърът на Мария да е казал тежката си дума, а тя да не се е противила (все пак веднъж имаше дълга бяла рокля с камъни и куп гости).

Ние винаги сме били критични към звездите, но в случая можем само да похвалим звездата. Тя сбъдна най-голямата си мечта и изглежда просто прекрасно! Пожелаваме на Мария тя и семейството й да са здрави и щастливи...и да ни зарадва с още прекрасни сватбени снимки!