Тодор Славков разкри, че е отслабнал с цели 23 килограма благодарение диетата на дядо си!

Тодор Славков не престава да изненадва. Днес той предизвика сензация в медиите като разкри диетата на дядо си Тодор Живков, благодарение на която успял да отслабне с цели 23 килограма за по-малко от година.

Припомняме, че преди Тодор Славков имаше известни проблеми с теглото като с просто око се вижда разликата между предишната му пухкава визия и днешната - слаб и стегнат в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Тайната на внука на Тато обаче не е операция за поставяне на пръстен на стомаха или някой друг писък на съвремието, а стара диета, спазвана от Тодор Живков в продължение на години, пише Пик.

[caption id="attachment_330535" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков свали 23 килограма с диетата на Тодор Живков[/caption]

Тодор Славков разкри, че въпросният хранителен режим се състои в максималното ограничаване на алкохолни напитки, напълно изключване на газирано, както и на бяла захар и тестени храни и продукти. Позволена е употребата на йодирана сол, но в минимални количества. За предпочитане обаче е използването на розовата хималайска сол.

"Дядо ми се хранеше така години наред и винаги беше слаб. Диетата му, ако мога да я нарека така, няма досадните и стриктни правила като всяка друга - на закуска ще изядеш това и това, а на обед и на вечеря онова. Не, чисто и просто трябва да се храниш с колкото е възможно по-малко месо, а колбасите са изцяло за изхвърляне от трапезата. Салами и кренвирши не съм вкусвал сигурно от година, а месо - пилешко, телешко или крехко свинско, хапвам максимум два пъти в седмицата и то по 200 грама на порция", разкрива Тодор Славков.

Внукът на Тодор Живков обясни също, че млечните продукти не бива да фигурират на масата ни повече от веднъж дневно или по-добре на два дни веднъж, като за сметка на това е добре да се заменят с пресни зеленчуци, много салати и постни ястия. През деня се пие много вода или чай без захар, а кафето оставяме само за сутринта.

"Важно е да се има предвид, че никоя диета не е ефикасна ако сме обездвижени, затова спортът е от особено значение. Ако нямам време за фитнес, просто ходя повече пеша или правя упражнения вкъщи - може и да те домързи в началото, но резултатът в огледалото още след месец, си струва усилията", категоричен е Тодор Славков или Малък Тошко, както го наричат от години.