Петко Димитров и съпругата му Яна Димитрова разкриха всички тайни за връзката си! Включително и сензационната новина, че искат второ дете

Петко Димитров и красивата танцьорка Яна Димитрова са едно от най-обсъжданите семейства у нас. Двамата са хубави, стилни, успешни, богати и най-вече лудо влюбени един в друг. Преди ден те най-сетне се решиха да повдигнат завесата около миналото и началото на връзката си, което предизвика небивал интерес сред феновете им.

Петко Димитров и Яна Акимова, по настоящем Димитрова, разкриха, че любовта им пламнала още в шоуто "Денсинг старс", в което Яна бе натцувален учител на Петко Димитров. "Това, което хората не знаеха е, че преди да видя Петко, изобщо не бях чувала за него. Нито знаех кой е, нито с какво се занимава. Приятелките ми не вярваха на ушите си, но това беше факт", разкрива Яна Димитрова.

[caption id="attachment_333652" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров и Яна Акимова не крият, че вече мислят да поработят и за второ дете[/caption]

Танцьорката сподели и че в мига, в който започнала да проявява интерес към Петко Димитров, множество "услужливи" хора се спуснали да й отварят очите и да обясняват какъв огромен женкар и коцкар е бизнесменът, и колко жени са изревали от него. "Хиляди приказки по негов адрес чух, но реших, че сама ще създам мнението си за него - само и единствено от личен опит", добавя хубавата Яна.

Колкото до Петко Димитров, той с усмивка разкри, че харесал момичето още, щом я видял за първи път. "Така ми допадна, че побързах да я пусна да мине пред мен в един коридор, за да я огледам хубаво и отзад. Там също беше перфектна", смее се бившият на Мария Игнатова.

Петко Димитров и Яна Димитрова признаха, че редовно се събират със семейството на Мария Игнатова и Димитър Рачков, защото искат децата им Виктор и Доменик да израснат заедно и да си играят, колкото се може по-често. Двете двойки се разбирали прекрасно, а самата Яна Димитрова редовно гледала Виктор, когато Мария Игнатова има ангажименти извън столицата и оставя детето на баща му Петко.

"Не ми пречи работата на Петко. Вярно е, че се прибира по малките часове на деня, но и аз съм нощна птица. Когато бебето е при бабите, често отивам при него и се веселим с приятели. Не съжалявам за нищо, откакто съм със съпруга си и пожелавам на всички такова голямо щастие като нашето", сияе от радост Яна Димитрова. А накрая двамата с Петко Димитров признават, че нямат търпение да си направят още едно дете.