Преслава и Георги Станоев май са на принципа: „Ела, зле, че без теб по-зле”

Преслава отново е в прегръдките на Бирмата.

Любовта между двамата може да е „иди ми-дойди ми”, но е взаимна, страстна и щедро подкрепена от свекървата. Затова никой не се изненада като се разбра – певицата отново е с любимия си скандалджия, научи kliuki.bg.

Преслава уж избяга за записи и кратък отдих в зимна Италия, но без да иска се издаде, че това било и романтично бягство. Певицата сподели пред Азис само преди седмици, че връзката й с Бирмата била като на куче и котка, но била готова човек да убие за него. Тогава се разплака и каза, че нещата по между им са приключили, но от сърце му желае щастие с подходящото момиче.

Преслава може да не вярва и че той е подходящ за нея, но пък толкова го обича, че не могат да останат дълго разделени. Двамата се караха, сдобряваха, разделяха и в крайна сметка се целунаха и събраха в Италия, подсказа HotArena.net. preslava Двамата заплатиха по 1000 евро на нощ, за да заспиват в луксозните стаи на хотел „Армани” в Милано. Двамата вече са в родината, а щастливата Преслава пуска дребни жокери, че отново е половинка на Бирмата.

Докато техни общи познати доволно потриват ръц и потвърждавате, че отново се движат заедно, добричлийката си прави селфита с най-верния му гард, прави си клипове от колата на любимия и щастието й не може да се скрие.

Преслава все още е плашещо слаба, но е далеч от образа на жив скелет. Усмивката не слиза от лицето й и макар да не казва нищо, всички знаем: „Любовта и хремата не могат да се скрият!” preslava 4

preslava 2

preslava 3 От цялата „мразя те – обичам те” история има една вечно доволна дама. Лидия Станоева – майката на Бирмата обича певицата като свое дете. Бизнесдамата не просто винаги взема нейната страна при споровете им, но обожава времето прекарано заедно. Двете дори почиваха заедно по Нова година.

След като помирението им вече е факт, Лидия Станоева спокойно ще се забавлява с Преслава и ще започне с дебелите намеци, че е крайно време да бави внуци!