Преслава и Бирмата се радват на предварителен меден месец, а певицата се прави на актуалната Мис България

Преслава и Бирмата си направиха истински помирителен тур – първо бяха в Италия за кратко, сега си отдъхват като заслужили герои.

Певицата, която последно време освен болезнено кльощава, изглежда подозрително лъчезарна, си подари луксозен годишен отпуск. Като най-оборотните в гилдията тя изчака да дойде „гладния” февруари, за да избяга на топло, видя kliuki.bg.

След лудницата по новогодишните празници, януарските именни дни и миксът на Свети Трифон и Свети Валентин Преслава отиде да си гледа рахата в тотален разкош. Певицата малко се пробва да заблуди феновете, че доволната й усмивка е в резултат на дамски забавления, но от HotArena.net мигом я разконспирираха. preslava 2

[caption id="attachment_335532" align="aligncenter" width="300"]Луксозна закуска на топло Луксозна закуска на топло[/caption]

Преслава също като една тайфа колеги отиде в Дубай, за да разгледа отблизо „чуждестранния Лозенец”. Добричлийката пробва да вмени на последователите си в социалните мрежи, че е като актуалната Мис България. Симона Евгениева заведе близначката си в Дубай и се забавляваха като свободни момичета през цялата ваканция.

[caption id="attachment_335533" align="aligncenter" width="300"]Гледката от терасата Гледката от терасата[/caption] [caption id="attachment_335534" align="aligncenter" width="300"]Болезнено слаба, но апетитна, където трябва Болезнено слаба, но апетитна, където трябва[/caption] [caption id="attachment_335535" align="aligncenter" width="300"]Купи ми гоооооо Купи ми гоооооо[/caption]

Преслава обаче далеч не е сама. Може да позира пред разни ултра розови зверове с мацки като Светлана Василева, но всъщност не успя да скрие, че това е закъснял подарък за Свети Валентин. preslava 7 Георги Станоев изчакал любимата си, за да приключи с ангажиментите, за да я заведе в четиризвезден комплекс в Палм Джумейра. Романтичната глезотия щяла да му коства от 1000 и стига до 4000 лева на нощ – толкова е цената за наем на луксозна вила.

Двойката, която е от тези, които се карат много, но и много се обичат, може би поставя ново начало във взаимоотношенията си. Преслава изглежда видимо доволна и обгрижвана и като нищо ще донесе суров материал за клип от Дубай. Преслава и Бирмата се къпят в лукс в Дубай (СНИМКИ от романтичното бягство)