Осемнадесетгодишната Андреа няма почти нищо общо с ходещото изкушение на Пайнер

Андреа изненада верните си фенове с носталгично връщане към миналото, когато беше млада, невинна и все така смела с провокациите.

Само преди десет години любимата на Кубрат Пулев е била по-известна като Теди и изглеждала като нежен ангел, без грам силикон. Това припомни във Фейсбук, където певицата публикува кадри от пътуването си до Тунис около абитуриентския си бал, видя kliuki.bg.

Андреа сама се умили на снимките си, където пак не липсват деколтета, разголени крака и чупки, но нищо от тях не издава, че това момиченце един ден ще стане една от най-горещите дами.
andrea 4

andrea

[caption id="attachment_336454" align="aligncenter" width="225"]И на 18 показваме голи бедра и обувките ни хлопат И на 18 показваме голи бедра и обувките ни хлопат[/caption]

andrea 3
По това време Андреа се занимава с моделство и грам не й трябва да посяга към фотошопа, за да коригира тлъстинки или едри бедра. Изкуствена по нея май само е косата й – патешко жълтия цвят не изглежда близо до естествения!
andrea 9

andrea 5

andrea 6

[caption id="attachment_336459" align="aligncenter" width="300"]Да стреснем местните с ултракъси панталонки и чупки Да стреснем местните с ултракъси панталонки и чупки[/caption]

andrea 8
Единственото смущаващо около тези снимки е, че са правени в Тунис. Въпреки, че е туристка, местните със сигурност са се попритеснили като демонстрира я крак, я гол пъп, я полягване върху пейки. Май те са били единствените, които са предполагали на какво е способно това наглед невинно девойче!

[caption id="attachment_336461" align="aligncenter" width="225"]Само голият пъп и не-богатото деколте правят впечатление Само голият пъп и не-богатото деколте правят впечатление[/caption]

andrea 10

andrea 11

andrea 12

andrea 13
Точно на абитуриентския си бал показва скандален тоалет на чалга икона, ползват я за боди-арт модел при Слави, а след две години взима акъла на Кобрата, сменя си професионалното име. Останалото, както казват, е история, силикон и провокация!

Днес девойчето Теодора е най-горещата българка в мрежата, слушат я по всички точки на планетата, а името на Андреа стои в първите редици на чалгата!