Срина го: Виж какво изкрещя бясната Лили Иванова на Маги Халваджиян! (арменецът онемя)

Срина го: Виж какво изкрещя бясната Лили Иванова на Маги Халваджиян! (арменецът онемя) 3.88/5 (77.50%) 8 votes

Примата Лили Иванова извън кожата си от гняв, разпердушини Маги Халваджиян!

Голямата Лили Иванова е бясна. Примата е извън кожата си от гняв и изобщо не се замисли, преди да направи на пух и прах продуцента Маги Халваджиян. Арменецът, който досега се славешес голямата си уста, остана като онемял пред развилнялата се Лили Иванова, която го срина със земята.

Причината е напълно основателна и тя е шоуто „Като две капки вода“, в което още по време на първия концерт в понеделник, един от участниците ще имитира голямата Лили Иванова. Фактът, че това е не друг, а чалгарят Азис, накара певицата да изгуби контрол над нервите си. Това разкриха служители от кухнята на шоуто, станали свидетели на попръжните на Лили Иванова срещу Маги Халваджиян.

Лили Иванова

Лили Иванова скочи срещу решението на Маги Халваджиян да бъде имитирана от Азис

„Някой питал ли ме е, преди да реши какво да прави с името и песните ми?! А и защо, след като така или иначе са решили да действат против знанието ми, винаги дават образа ми на най-големите идиоти?! Маги Халваджиян е най-големият виновник, но ако си мисли, че ще трупа пари на мое име, много греши. Омръзна ми от профани и халтураджии“, избухнала Лили Иванова, докато мнението на този, който е поставен да я имитира, е коренно различно.

Азис бил на върха на щастието, че точно на него се е поднала честта да изиграе най-голямата звезда на България и не спирал да се хвали пред познати и непознати. Как ли ще реагира той обаче, когато разбере, че самата Лили Иванова сигурно предпочита да е имитирана от Джей Зи, но не и от него, смеят се из светските среди на столицата.

Припомняме, че в миналия сезон на „Като две капки вода“, Лили Иванова бе дадена като образ на актьора Деян Донков, но и тогава певицата възропта срещу начина, по който той мяташе ръцете си и я имитираше – изкара го подигравка. Какво ли ще се случи в понеделник, когато на сцената замяука Азис, коментират зрители по форумите.

Най-притеснен обаче е самият Маги Халваджиян, защото последното, което арменецът би приел, е да влезе във война с великата Лили Иванова. Какъв ли ход ще предприеме, за да я умилостиви?!


loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар