В Като две капки вода най-после победи образцовият интерпретатор Ненчо Балабанов

В Като две капки вода спечели всеобщ фаворит, но това като цяло се оказа Нощта на абсурдите.

Както Фънки сполучливо отбеляза: „Абе, какво ви става на всички?! Всички се представихте зле!”. Не че Азис не пя добре, но пя изцяло като себе си и за пореден път никакъв го нямаше интерпретацията, видя kliuki.bg. За негов срам, остана да разчита на любовта на публиката, защото по точки го мина не кой и да е друг, а Криско – рапърът, който просто не можеше да пее! krisko Актуалният габровец шашна самата Хилда с вокални възможности – толкова добре се беше постарал, че джаздамата с изумление оцени представата му! Фънки Секирата каза на Азис: „Познавам Жоро Христов, състуденти сме. Далече си, мен!”. Криско обаче беше неговият фаворит във вечерта, където съсече къде-що видя звезда на сцената.

Докато Костинбродският славей трепереше да не висне на опашката, в нощта на триумфа на Криско, за победител заслужено беше определен Ненчо Балабанов. „Гласът на Бойко Борисов”, според интриганти, бил скритият коз на Халваджиян този сезон.

Актьорът от музикалния театър щял дори да спечели Като две капки вода, независимо от фенската маса и вокалните възможности на Азис, например. Тогава клюката изглеждаше абсурдно, но за всеобща изненада Ненчо няма нито един провал в шоуто.

[caption id="attachment_337811" align="aligncenter" width="199"]Ненчо Воденичаров дочака заслужена победа! Икебаната е щастливата му роля! Ненчо Воденичаров дочака заслужена победа! Икебаната е щастливата му роля![/caption]

Трите му превъплъщения до сега бяха близки до съвършенството (въпреки провала на гримьорите). Балабанов се оказа прекрасен и в кожата на Прея, и в тази на Ерос Рамацоти. Щастливата му роля се оказа тази на Деян Икебаната. Пред оригинала актьорът извиси глас във фалцет, събира съчки на поразия и щуря на сцената.

Победата му вечерта беше единодушно аплодирана от всички. Нямаше сърдити зрители. Журито единодушно хареса изпълнението му. Като нищо Ненчо Балабанов с благословията на всички открадне сигурната победа на Азис в  шоуто. Вижте първата победа на актьора и неочаквания триумф на Криско в Като две капки вода -ВИДЕО!