Венета Райкова си почина добре шест месеца и се завръща в пряк и преносен смисъл към първата си любов

Венета Райкова няма да открадне хляба на Николета, просто защото...ще се прави на Миглена Ангелова.

Тези, които погребаха бившата вече госпожа „Горещо” като фактор в телевизията се объркаха много. Тя ще се завърне ударно в ефир и то с проект и телевизия, които изненадват всички, научи kliuki.bg.

Венета Райкова, която вдъхнови цяло поколение момичета да правят телевизионни таблоиди, си почина достатъчно. Половин година живот на домакиня й подействаха зареждащо и тя отново се връща на работа. Разходките, сладките приказки с приятелки и четенето на книжки остават за уикендите, защото госпожата на Тишо ще е ежедневно в ефир.

Венета Райкова май ще се окаже единственото утешение за Николета в тези трудни дни. Плеймейтката ще продължи да си ръкомаха като стюардеса, просто, защото блондинката няма да й изяде хляба. Дамата, която десетилетие караше звездите да треперят от въпросите й, просто ще се върне в началото на кариерата си – ще прави предаване на социална тематика. veneta-raykova01-1 Любопитното е, че Венета Райкова няма да се изявява в любимата си Нова, а ще го прави за конкуренцията. Още по-любопитното е, че телевизията е Тв7, твърдят от bgreality.bg. Само преди две години водещата беше сред малкото, които отхвърлиха тлъстата оферта на Николай Бареков и остана вярна на продуцентите си. Колегите й масово приеха „неприличните предложения” на програмния директор, но им се радваха цял сезон и останаха без работа.

Бареков отдавна е забравил Тв7, а Венета Райкова изненадва зрителите си с позабравено амплоа от времето на „Частен случай”. За разлика от Катето Евро блондинката няма опасност да остане без работа. Медията има чисто нов собственик – гръцки магнат, който притежава 12 тв канала в родината си. Това със сигурност ще върне слабостта на Венета Райкова към скъпарските глезотии и високия стандарт на живот.