Гергана Капзамалова от "Женени от пръв поглед" се омъжи в Доминикана, но този път наистина!

ТВ експериментът "Женени от пръв поглед" е на път да се срине с гръм и трясък още в средата на епизодите си. Защото, преди зрителите да видят как една от двойките, Гери и Георги, ще заживеят заедно в дома на софтуерния специалист, тя вдигна сватба с друг - и този път наистина.

Щастливото събитие за Гергана Капзамалова се случи точно навръх Великден и то в райското кътче Доминикана. Гери сама публикува снимки от сватбата си в страницата си във Фейсбук, но заради договора с Нова телевизия, скри лицето на истинския си избраник, който вече й е съпруг, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339062" align="alignright" width="225"]Женени от пръв поглед Нечуван обрат в "Женени от пръв поглед" втрещи зрителите[/caption]

Неочакваното събитие предизвика огромен интерес у приятелите й в социалната мрежа, тъй като Гери пазеше в дълбока тайна сватбата си до последния момент. "Хей, какво правиш в Доминикана, да не си на втори меден месец?", попита я неин приятел, на което Гери отговори със снимка от венчавката и закачливия въпрос: "На какво ти прилича това?!".

След перипетиите покрай телевизионната си сватба с Георги Веселинов, който й бе избран от екипа на предаването, Гери изживя наистина тежки моменти. Меденият месец на двамата в Рим бе всичко друго, но не и романтично и приятно прекарване, след като "съпругът" й в прав текст я нарече пред цяла България "кифла" и "лош човек".

Припомняме, че Гери и Георги имаха няколко сериозни сблъсъка, които прераснаха в истинска неприязън в момента, в който двамата се събраха да живеят в дома му за цели 5 седмици, както бе заложено във формата.

[caption id="attachment_339063" align="aligncenter" width="225"]Ето къде бе сватбата на Гери от "Женени от пръв поглед" Ето къде бе сватбата на Гери от "Женени от пръв поглед"[/caption] [caption id="attachment_339064" align="aligncenter" width="225"]Гергана щастлива и лудо влюбена, за разлика от предишния път Гергана щастлива и лудо влюбена, за разлика от предишния път[/caption]

За разлика от останалите две двойки - Антония и Атанас, и Светлана и Стефан, Гери и Георги бяха единствените, които не успяха да издържат под един покрив задължителните 5 седмици и тайно се разделиха. Те се събираха заедно само за снимките на предаването, а явно през това време Гери е срещнала новата си любов, за която се венча в Пунта Кана - Доминикана.

[caption id="attachment_339065" align="aligncenter" width="300"]Момичето най-сетне откри истинското щастие Момичето най-сетне откри истинското щастие[/caption] [caption id="attachment_339066" align="aligncenter" width="300"]Великден и сватба в едно - какво по-голямо чудо за Гери от "Женени от пръв поглед"?! Великден и сватба в едно - какво по-голямо чудо за Гери от "Женени от пръв поглед"?![/caption]

Какво друго ни остава, освен да честитим на младоженците и да пожелаем на препатилата Гери този път действително да е срещнала човека за себе си, с когото да прекара остатъка от живота си.