Стефан Каръбски от "Женени от пръв поглед" е бесен след слуховете за развода му със Светлана Кирова!

Вечно усмихнатият Стефан Каръбски от "Женени от пръв поглед" е буквално бесен. Младият мъж изригна след слуховете за развода му с чаровната перничанка Светлана Кирова и това, че до себе си има друга жена. Столичанинът не издържа и реши да затвори устите на зложелателите с първите си и наистина откровени признания.

Оказа се, че Светлана и Стефан не само не са разведени, а дори обратното - те продължават да живеят заедно от първия ден, в който Светлето се нанесе в къщата му, та чак до днес. Въпреки че снимките за формата отдавна приключиха, Светлана и Стефан съжителстват като семейство и реално се чувстват така.

[caption id="attachment_339262" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Светлана и Стефан от "Женени от пръв поглед" не само не са разведени, а мислят и за дете[/caption]

"Писна ми да чета глупости за себе си и Светла, сякаш сме някакви холивудски звезди. И това чудо ще мине, но за да няма повече спекулации трябва да знаят, че обичам Светла, живея с нея и работата е наистина сериозна. Какво по-сериозно от това, че вече мислим за бебе?!", изстрелял Стефан пред близките си, на които буквално им увиснали ченетата.

Към момента, разбира се, младото семейство не може да се похвали с бременността на Светла, но двамата упорито правят опити и в най-скоро време, дори още преди да свърши формата, може да зарадват семействата си с прекрасната вест.

Припомняме, че самата Светлана Кирова е имала тежко детство. Тя е дете на разведени родители и дори сега не поддържала близки отношения с майка си и баща си. Те двамата не счетоха за необходимо да присъстват и на сватбата й със Стефан Каръбски, като в гражданското дойде единствено сестра й.

"Едно дете ще накара Светла да се почувства истински реализирана и щастлива като жена и тя няма търпение със Стефан да си имат наследник. Колкото до проблема с кучетата му, който толкова се преекспонира, такъв няма. Тя свикна с тях още на втория ден, а оттам нататък двамата са нямали никакви спорове дори", разкриват близките на младото момче.