Асен Блатечки потъна в заеми, за да гради шеметна кариера и да гледа две семейства

Асен Блатечки напусна Диляна Попова без жал, но красавицата не смята да става типична самотна майка – без пари и без мъжко рамо.

Актьорът, който в момента обира лаври с лентата, в която дебютира и като режисьор, забрави драмите в родната. Една цяла година си игра на „иди ми – дойди ми” с две прекрасни жени, че и с децата си от тях, видя kliuki.bg.

Асен Блатечки ту беше образцов татко на бебето Борил, ту – идеалния бивш на Катерина Горанова, с която се уважават и отглеждат заедно детето си. В крайна сметка на Диляна Попова й писна клеймото „любовница” и „разбивачка на семейства”, за да живее с един саможив тип и се реши на крайности. Хубавицата пое бремето на самотното майчинство и всичките последвали неудобства.

Асен Блатечки непрекъснато снима, играе, продуцира и приема реклами, но доходите му трябва да покриват режийните на две семейства и скъпите му хобита. Диляна Попова се почувствала в несъстоятелност и не можела да понесе да изпадне в положение, в което да разчита на издръжка.

Старата й приятелка – съперница от моделските години – Боряна Шехтова й помогнала в тежкия момент. Любимата на Христофорос Аманатидис – Таки, която споделя с него изгнанието му в емирствата често помагала на младата майка.

Асен Блатечки давал каквото може, но то било крайно недостатъчно за амбициозната му бивша любима. Само седем месеца след раждането на Борил дори се завърнала към позирането.

[caption id="attachment_339904" align="alignright" width="300"]Новият претендент за сърцето на Диляна Попова Новият претендент за сърцето на Диляна Попова[/caption]

bomba-diliana-popova-zaliubi-nov-maj-svetovnoizvestniiat-dj-hardwell-be-plenen-ot-krasotata-i-1 Попова приела скъпоструващ ангажимент за клип на DJ Hadrwell. В него тя играела влюбена девойка и трябвало да си разменя ласки на Бузлуджа. Изпълнителят видял суровите кадри и бил омагьосан от българката. Ди-джеят не вярвал, че бившата любима на Асен Блатечки била майка на бебе и проявил сериозен интерес към нея, разказват от HotArena.net.