Николета Лозанова се погрижи новото й протеже Михаела да блесне на своя абитуриентски бал

На Николета Лозанова не може да й се отрече, че е безнадеждна романтичка! За поредна година се изяви като фея-кръстница на абитуриентка, на която е моден идол, видя kliuki.bg.

Николета Лозанова се подари не само две сватбени церемони и няколко фотесесии като булка. Плеймейтката явно има скъпи спомени от абитуриентския си бал и е намерила прекрасен начин да ги възражда всяка година.

През 2015 година моделката не изневери на традицията. Въпреки щуротиите и скандалите, които натвори напоследък, горещата мадама свърши нещо прекрасно. Тя подари на непознато момиче вълшебен празник. Благодарение на Николета Лозанова, абитуриентката Михаела Павлова блесна в цялата си красота на бала си.

[caption id="attachment_341386" align="alignright" width="297"]Абитуриентката Михаела - новото протеже на Николета, смая с естествена красота и прекрасен тоалет! Абитуриентката Михаела - новото протеже на Николета, смая с естествена красота и прекрасен тоалет![/caption]

Русокосата красавица засия в синьо и обра заслужени комплименти. Доволната й „фея-кръстница” пък отбеляза в социалната мрежа: „Времето на баловете настъпи, а както традицията повелява - аз и екипът ми, с малко щрихи от наша страна, допринесохме за идеалната визия на една абитуриентка, която дори след години да погледне снимките от този си паметен ден - вместо да се срамува от това как е изглеждала, ще се усмихне широко с чувство на задоволство! Мисията ни е изпълнена!”.

Николета Лозанова понесе доста тлъсти шегички заради „роклята” и визията си от онази незабравима нощ. След това пък критикуваха начина, по който зарадва момиче с недобри финансови възможности – като й хариза свой стар тоалет. При Михаела нещата обаче бяха безупречни. Нито се вдигна аларма, нито се коментираше от какво семейство е девойчето. Просто Николета Лозанова се погрижи достойно за повереницата си, която със сигурност няма да се черви, когато отвори албума си със снимки от абитуриентския бал.