Илиана Раева потресе всички: Изобщо не ми е тежко! (виж какво изстреля за Цвети Стоянова)

Илиана Раева потресе всички: Изобщо не ми е тежко! (виж какво изстреля за Цвети Стоянова)
5 (100%) 4 votes

Илиана Раева скандализира с изказване и поведение след трагедията с Цветелина Стоянова!

Вече трети ден цяла България говори само за едно – страшната трагедия с гимнастичката Цветелина Стоянова, която се хвърли от шестия етаж на жилищния си блок и в момента лекарите се борят за живота й.

Състоянието на златното момиче и днес остава същото – никаква промяна, никакъв лъч светлина, че тя ще оживее и ще се възстанови. Причината за опита за самоубийство на Цветелина Стоянова бе отдадено на тежка депресия, в която момичето изпаднало след отказа на треньорката й Ина Ананиева и Илиана Раева да участва на европейското първенство и Олимпиадата.

Цветелина Стоянова

Цветелина Стоянова продължава да бере душа в Пирогов, България се моли за живота й

„Изобщо не ми е тежко! Изобщо не ми е тежко да отговарям на такива въпроса – да. Защото аз отлично знам какво се случи с Цвети и как тя самата отказа да тренира, как отказа да се бори повече. Как ли не я убеждавахме да се включи в ансамбъла, да остане с момичетата, но тя не пожела. Чувстваше се страшно изморена и натоварена, решението беше нейно. Никой не е слагал друга гимнастичка на нейно място просто ей така“, изригна Илиана Раева.

Думите й обаче бяха тълкувани разностранно от потребителите в интернет. Едни са убедени, че съпругата на Наско Сираков говори самата истина, а други директно я обвиняват в лъжа и прикриване на зверския тормоз, оказан над Цветелина Стоянова.

„Как няма да й е тежко да отговаря на такива въпроси, да говори за Цвети, като те са виновни – тя и останалите от Федерацията. Кой знае на какво са били подлагани тези деца, че да стигнат дотам да посегнат на живота си. Да си взимат тъпите медали – тенекии, и да си ги сложат там, където слънце не огрява“, беснеят още българите в мрежата.

Повечето, от които, настояват за спешни и задължителни оставки във Федерацията.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар