Желязна! Ето от какво се отказва Луиза Григорова заради „Откраднат живот”

Желязна! Ето от какво се отказва Луиза Григорова заради „Откраднат живот”
Гласувайте за статията

Луиза Григорова показа, че е желязна

Луиза Григорова се отказва от нещо, в името на играта си в „Откраднат живот”. В хитовата докторска поредица тя влезе като стажантката д-р Вяра Добрева. Героинята й е коремен хирург.Моделката призна, че медицината винаги я е вълнувала. Наред с актьорската професия.

Луиза Григорова

Луиза Григорова мина на тежка диета

Там тя влезе с внука на Наум Шопов. Наум Шопов-младши пък загърби актьорската професия и следва за лекар. Той също е стажант и героя му се казва д-р Борис Тасев. В звездният каст той е одобрен също за хирург. Заедно с Луиза Григорова се борят за местото на д-р Василев в болница „Св. Кирил”.

„Героите и на двамата са ни много интересни. И имат характерни черти. Влизането ни в актьорския състав стана много естествено. За тях. Както и за нас”, каза наскоро Луиза Григорова. Звездата на „откраднат живот” мина на тежка диета.Крехката актриса никога е нямала извън габаритни размери.

Фигурата й е била стройна, но сега тя много се е вдала в ролята си. И не иска по време на снимките дай се налага да отслабва драстично. Затова е взела предварителни мерки, издават я и нейните колеги. Луиза Григорова дори сее лишила от любимите лакомства, за да е в топ форма.

Екранната д-р Добрева обичала до полуда сладоледа. Както и сладки изкушения. Но внимавала по сергиите само да си „плакне очите” и после избирала само най.-малкото сладоледче, за да задоволи жаждата си за леденото изкушение.

„След като си напълни очите с храни от всички щандове, актрисата взе най-малкото сладоледче”, удивляват се на волята й и нейните приятелки.
С екранният си партньор Луиза Григорова споделя обща съдба.

Заради актьорската кариера моделката обръща гръб на медицината и кандидатства в НАТФИЗ. Наум Шопов-младши пък заради желанието да лекува става последовател на Хипократ. И се отказва от актьорството, макар дядо му и баща му да са известни артисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар