Синът на обичан актьор влиза в „Откраднат живот”? (Какви духове ще разбуни той)

Синът на обичан актьор влиза в „Откраднат живот”? (Какви духове ще разбуни той)
5 (100%) 1 vote

Синът на обичан актьор влиза в хитовия сериал Откраднат живот

Откраднат живот става първата стъпка на сина на любим комедиен актьор. Димитър Рачков-младши има ключова роля в „Откраднат живот”-Възмездието. В третият сезон централна роля има и другия син на Стоян Алексиев-Цветан Алексиев.

Откраднат живот

В Откраднат живот влиза син на обичан актьор

Неговият герой е богат бизнесмен, който ухажва известна дама в сериала. Дали намеренията му са чисти или има задкулисие в тях, ни предстои да видим в хитовата лекарска поредица по Нова телевизия.

Синът на известния актьор и водещ има доста интересна роля в сериала. Това е първата стъпка в актьорската професия на момчето. В култовата докторска сериал той има доста ключова роля. Неговият герой е дете, което няма семейство. Но едновременно това биологичните му родители не са се отказали от него.

Заради което не може да бъде осиновено от приемно семейство.И в „Откраднат живот” отново се поставя акцент върху важна тема за ежедневието ни. И тя е за ролята на приемните семейства. И децата, които заради бюрократични пречки са лишени от бъдеще, от обич и топлина.

Един от главните герои в най-успешния медицински сериал ще се изправи пред огромната дилема дали ще реши бъдещето на това дете. В положителна насока.Героят на Цветан Алексиев ще представи нови, неподозирани измерения в намеренията си. Емил Богданов ще постави началото на нова любовна авантюра в сериала.

Изненадата ще е огромна. Защото дамата на сърцето му няма да е лесна, нито предвидима. Дали това е добре обмислен ход за нещо гадно или чувствата са повече от искрени, зрителите ще видят тази седмица в поредицата. Доц. д-р Захариев и доц. д-р Мазов трябва доста да се поизпотят, за да си върнат обичта на любимите си жени.

Доц. Камбуров и д-р Кръстева ще се разминат в отношението си към проф. Генадиев. Единият от двамата ще се превърне в негов защитник, другия-в яростен нападател. В каква посока ще залитнат любовната авантюра между младия Борис и д-р Стилянова. Феновете на „Откраднат живот” ще видят това много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар