Николай Бареков е новия кошмар на Ани Цолова! (Насъска прокуратурата по петите й)

Николай Бареков е новия кошмар на Ани Цолова! (Насъска прокуратурата по петите й)
2 (40%) 1 vote

Николай Бареков е новия кошмар на Ани Цолова

Николай Бареков сезира главният прокурор Сотир Цацаров, като внесе сигнал в прокуратурата. Съобщението показа на личната си страница във Фейсбук.

Ани Цолова

Николай Бареков пак скочи на Ани Цолова

Евродепутатът настоява прокуратурата да се самосезира и веднага да нищи случая.

Николай Бареков обвинява водещата Ани Цолова, че укрива данъци. Той допълни, че сигналът е подаден от група граждани с будно самосъзнание. И не скри, че те били водени от него самия.

Желанието на хората било следствието да си свърши работата. И да се разбере дали българските журналисти са обвързани с корупционни практики и схеми аз пране на пари.

В сигналът си бившият телевизионер тмърди, че водещата на сутрешния новинарски блок по Нова ТВ Ани Цолова притежава същински палат в Драгалевци.

Имотът е купен преди години и настоящата му оценка е на стойност от 400 000 лева. Бившият новинар пита откъде Ани Цолова разполага с тази сума. При положение, че повечето българи живеят със заплати далеч под хиляда лева.

Припомняме, че преди време Ани Цолова отвори вратите на дома си за камерите на колегите си от Нова. Тогава тя каза, че къщата и двора в тузарския квартал в столицата е закупен с банков кредит. И отвътре е тотално ремонтиран пак с пари назаем.

Николай Бареков се закани, че скоро ще внесе подобен сигнал и за екранната половинка на Цолова-Виктор Николаев. Както и за колегата им от Би Ти Ви Антон Хекимян. Според него доходите, които получавали посочените телевизионери изобщо не отговаряли на недвижимата собственост, която притежавали.

И именно това огромно разминаване държи да бъде разследвано от прокуратурата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Николай Бареков е новия кошмар на Ани Цолова! (Насъска прокуратурата по петите й)”

  1. зрител

    авг. 13. 2017

    Някой трябва да и натрие носа на тая селска простовата пръчка.То не бе самочувствие ,не бе чудо .По улиците не върви ,а хвърчи ,но може много да я заболи като се приземи.

  2. гого

    авг. 17. 2017

    Дебелата дунда,наречена анка цолова.Може ли говорителка,да има такава задница и едри кълки?И анке,без тесни рокли….

Добавете коментар