Камелия бременна на 47 години? Певицата ражда първото си дете-виж кога

Камелия бременна на 47 години? Певицата ражда първото си дете-виж кога
Гласувайте за статията

Камелия показа набъбнало коремче в социалната мрежа, което побърка феновете й!

Камелия скоро отпразнува 47-ия си рожден ден. И изведнъж шок, бременна ли е Камелия? Този въпрос обиколи мълниеносно социалните мрежи. А те се взривиха от провокативното фото, което „огън момичето” си направи със своето гадже Цветин в столичен мол.

Камелия

Бременна ли е Камелия?

Камелия винаги е държала на перфектния си външен вид. Както знаем, гласовитката от Чипровци се слави с перфектен метаболизъм, разумно хранене и много тренировки. Затова издайническото коремче и наедрялата й задница говори само едно, че бившата пайнерка ще даде живот на първото си дете.

„Никога не сме виждали Камелия с такова шкембенце. Това няма как да не говори само за едно и то е, че двамата с мъжа й ще стават родители”, шушукат из светските среди. Ако певицата е бременна, очаква се първото й дете да се роди в началото на лятото.

Както знаем, заедно с рождения ден на красивата изпълнителка, двамата с Цветин отпразнуваха и 20 години заедно. Камелия често е споменавала, че много искат да си имат дете. Изпълнителката забременявала няколко пъти, но не е успявала да задържи плода. Затова Камелия вече оставила всичко в ръцете на Господ.

„Дано Бог да е чул молбите им и най-после да ги дари с детенце. Двамата го заслужават. Камелия и Цветин са прекрасни заедно и са едно сплотено семейство”, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар