Феновете в ступор: Ивана се набръчка от пластики! (Още подробности)

Феновете в ступор: Ивана се набръчка от пластики! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Ивана лудна по пластични операции!

Ивана се сбабичоса от пластики, негодуват феновете й. Хитовата изпълнителка се докара до състояние, в което вместо ефект, вече визията й се превърна в дефект.

Ивана се сбръчка от пластики

За променената й физиономия и то към по-лошо, вина имат не годините й. А хирургическите интервенции, по които поп фолк дивата се пристрастила в последно време.

Вместо да се подмлади и да опъне бръчки, изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” плаши с вида си. Гласовитката от Айтос дълги години страдаше от комплекси, че е дебела. На каквито и диети да се подлагаше и на жестоки хранителни режими, тя едва-едва смъкваше по някое и друго кило.

Което после за отрицателно време наваксваше. Оказа се, че певицата страдала от заболяване на щитовидната жлеза и след като започна да пие хапчета, се втали ударно. Сега пък си внушила, че се е сбръчкала много и затова не спирала да ляга нон-стоп под ножа на пластичния хирург.

Но дори и най-запалените й фенове коментират в социалната мрежа, че любимката им изглежда наистина зле.

„Не може така, толкова често да се подлага на разкрасителни процедури. Всичко си има граници. Ивана е прекалила с пластиките и ефекта наистина е плашещ. Трябва да престане, иначе нещата наистина могат да излезнат извън контрол”, коментират потресени потребители в мрежата.

Певицата обаче не слуша никого. Ивана се зарекла, че ще ляга под хирургическия нож, докато не постигне мечтата си- да изглежда млада и красива. Но само и единствено така, както тя я разбира, потресени са от обкръжението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар