Жана Бергендорф удари дъното: Отново се върна при бияча Лео! (Потресаващи подробности)

Жана Бергендорф удари дъното: Отново се върна при бияча Лео! (Потресаващи подробности)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф удари дъното!

Поп дивата Жана Бергендорф втрещи близки и познати с решението си. Певицата стана известна не толкова с певческите си заложби, а със скандалите, които нон-стоп вихри.
Победителката на един от сезоните на Х фактор се върна отново при голямата си любов.

Жана Бергендорф пак си прибра Лео

Разбира се, става дума за бияча Лео. Именно танцьора Леандър Франсиско Янес е новата стара сърдечна тръпка на червенокоската. Същият, който я тероризираше, биеше, обиждаше и тъпчеше с дрога. Поне така се оправдаваше певицата.

Не бе далеч времето, когато Жана Бергендорф ревеше и се оплакваше в Къщата на Големия брат, че Лео е единствения виновник за патилата й. Във ВИП Брадър певицата не спираше да се вайка, че именно Лео я довел до ръба на пропастта.

Двамата няколко пъти бяха задържани в полицията. Ченгетата ги прибираха след серия юмручни скандала и употреба на забранени вещества. Тогава певицата се кълнеше, че повече не иска да вижда този мъж.

През сълзи Жана Бергендорф обясняваше, че никой не й е сторил толкова зло, каквото Лео. Но се оказа, че изпълнителката има по-променливо настроение от мартенското време. И бързо забравя. И докато съдът го издирва под дърво и камък, певицата прости на балетиста и си го прибра отново.

Припомняме, че преди година Лео спретна съдебен процес срещу гаджето си с обвинение, че системно го налагала.Преди дни съдът прекрати процеса заради липса на достатъчно доказателства.

Като наказа танцьора да плати съдебна такса на „инквизиторката” в размер на 25 лева за делото срещу нея. И докато съдебните призовкари го издирват на домашния адрес, той се кефил в дома на любовницата си.

Мъжагата не работил нищо и чакал Жана Бергендорф да го храни и заработва за „белото”.

„Няма никаква промяна. Редовно са надрусани, всеки лев харчат за марихуана или кокаин. Редовно се карат, но пак са заедно. Явно искат още безплатни нощувки в Първо РПУ“, коментират техни комшии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар