Позор: Мъжът на Мария Илиева бройка мацки в мрежата, докато тя сама гледа бебето им! (Георги с нищо не показва, че има дете)

Позор: Мъжът на Мария Илиева бройка мацки в мрежата, докато тя сама гледа бебето им! (Георги с нищо не показва, че има дете)
Гласувайте за статията

Георги Михайлов се държи така, сякаш Мария Илиева и Александър не съществуват!

Срам и позор! Така определят близки и фенове на Мария Илиева поведението на мъжа й Георги Михайлов. Припомняме, че младокът е баща на първородния й син Александър.

Мария Илиева

Мария Илиева определено не случи на мъж и баща на детето си

Вместо да бъде с жена си и бебето обаче, Жоро си кибичи в Белгия, където от години живее с родителите си. Той се върна в България само за раждането на малкия Сашко, а после отново духна и се изпари яко дим.

Потресаващото и наистина скандално е, че Георги Михайлов до ден днешен не е и загатнал, че има бебе. В профила му в мрежата не фигурират данни, че е станал баща, нито, че е обвързан с Мария Илиева.

Нещо повече – Георги не спира да поства снимки, на които пътува или се забавлява по барове с приятели. А сред любимите му неща е да си чати с готини и млади мацки във Фейса.

Прави впечатление как доста хубавици го закачат, а той им отвръща от мило по-мило. Интересът към него е разбираем, тъй като семейството му е много заможно и демонстрира висок жизнен стандарт.

„Такова нещо не сме виждали досега. Да имаш жена до себе си и да си станал баща, а да се държиш така, все едно ги няма. Това момче дали е виждало сина си повече от веднъж след раждането му?! Как Мария е съгласна с всичко това, направо е извратено“, гневят се близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар