Галена: Не ме вълнува нищо за Преслава! (ето как певицата коментира бременността на бившата си дружка)

Галена: Не ме вълнува нищо за Преслава! (ето как певицата коментира бременността на бившата си дружка)
Гласувайте за статията

Галена не е забравила какво й е причинила Преслава!

Чаровницата на Пайнер Галена за пореден и последен път говори за Преслава. Двете бяха най-най-добри приятелки дълги години и дори се определяха като сестри. От няколко лета насам обаче връзката им беше прекъсната рязко и от веднъж.

Галена

Галена е зачеркнала напълно Преслава от живота си, каквото и да става

Много са версиите за това защо Галена и Преслава не искат и да чуят една за друга. Всичко стартира покрай наградите Певица на годината на Планета, но едва ли причината е само тази.

Потърсена за коментар относно Преслава и новините за живота и бременността й, Галена остана напълно равнодушна. И помоли да не бъде занимавана с личните неща на хора, които не са в живота и обкръжението й.

„С Преслава нямаме взаимоотношения. В живота е така, хората се събират и разделят. Просто така се случиха нещата, не мога да кажа защо. Има болка, когато загубиш приятел.

Когато си давал, а и си готов да дадеш повече за другия, отколкото за себе си, е нормално да те боли. Не знам как живее и какво се случва с нея, а и не ми влиза в работата. Като човек, разбира се, й пожелавам всичко най-хубаво“, лаконична беше Галена.

Говори се, че предателството на Преслава било свързано с изневяра. Тя си легнала със старо гадже на Галенчето, което оставило следа в сърцето й, въпреки дългогодишния семеен живот с любимия й Галин. И това хубавата смядовка никога няма да й прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар