Кошмар: Нана Гладуиш узна насън кога ще умре!

Кошмар: Нана Гладуиш узна насън кога ще умре!
Гласувайте за статията

Нана Гладуиш предсказва бъдещето, за неин ужас!

Тв водещата Нана Гладуиш, която в момента се бори с рака, има паранормални способности. Тя може да предсказва бъдещето си, научи Kliuki.bg.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш знае кога ще умре

Оказва се, че блондинката е узнала насън кога ще умре. Починалата й баба й се явила и й казала, че не й остава много време.

Нана отказва да разкрие колко точно й е предрекла баба й, но по всичко личи, че не става дума за цифра от порядъка на 10 или нагоре години, а на далеч по-малко, пише в. „Уикенд“, цитиран от HotArena.net.

Водещата на „Съдебен спор“ и преди това е имала подобни сънища. Баща й й се явил 9 дни преди да почине, за да й каже, че ще умре.

Той е починал от рак, както и баба й. Явно така Нана Гладуиш е наследила болестта, с която се бори от години. Сестра й в момента също е болна от същото.

Състоянието на Нана засега е стабилно, но тя не разкрива повече. Преди време се справи с рака и сега надеждите са, че пак ще успее.

„Нана е боец, няма нещо, което да я уплаши. И този път ще успее да се пребори, сигурни сме всички.“ – споделят приятелите на тв водещата.

Сънят с баба й обаче няма как да не я плаши. Дано този път има някаква грешка и блондинката доживее до старини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар