Страшно разкритие за Захари Бахаров: Актьорът е бил лице в лице със смъртта!

Страшно разкритие за Захари Бахаров: Актьорът е бил лице в лице със смъртта!
Гласувайте за статията

Захари Бахаров е имал много тежък миг в своя живот!

Днес Захари Бахаров се радва на популярност и пари, но всичко това можеше да не бъде постигнато от него, ако се беше случило най-лошото преди 20 години. Тогава все още бъдещият актьор е бил на крачка от смъртта.

Захари Бахаров

Захари Бахаров е имал среща със смъртта като младеж

Баща му Иван Бахаров бил заклет привърженик на яхтите. Той заделял дълги години пари, за да може да си купи лодка, с която да плава.

Когато го сторил, при едно свое пътуване взел и големия си син. Двамата отишли в Дунав, но там претърпели корабокрушение.

В близост до Лом се ударили в шлеп и лодката се потопила изцяло. Иван и Захари паднали в реката и били убедени, че това е краят на живота им, пише в. „Ретро“.

„Споменът от този инцидент ще ме преследва до края на живота ми. Беше толкова студено, мръсно и гадно, че си мислех: никога няма да изплуваме.“ – спомня си днес Захари Бахаров.

Срещата със смъртта и досега е най-тежкото изпитание, което е преживявал. Оттогава той не е плавал изобщо и дори има страх да плува на плажа.

Тази случка кара Захари да преосмисли живота и да започне да гледа на него по-сериозно. Въпреки че тогава бил още тийнейджър, станал по-зрял и възмъжал преждевременно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар