Нора Недкова откачи след слуховете: Призна преспала ли е с Ицо Стоте манекенки? (Виж тук)

Нора Недкова откачи след слуховете: Призна преспала ли е с Ицо Стоте манекенки? (Виж тук)
Гласувайте за статията

Нора Kедкова изтрещя срещу медиите!

Нора Недкова избесня от гняв след слуховете за последната й креватна афера. Мис Плеймейт 2017 направо откачи от бяс и гняв. Моделката никога не е била толкова гневна, колкото сега.Въпреки това тя се опита саркастично да замажи избухването си. Скандалната блондинка изригна срещу жълтите медии, на които уж блягодари за рейтинга и славата.

Нора Недкова

Нора Недкова избесня, че я свързват с Христо Сираков

„Благодаря ви, жълти „медии“, че месеци след като спечелих,вие продължавате eжеседмично да ми отделяте специално внимание. Какъв скандал ли не ми преписахте, каква ли не ме изкарахте.

С кого ли не ме свързахте. Новините по мой адрес не спират, впечатлявате ме с това развито въображение. Понякога дори и аз се замислям, кое е вярно и кое не…“, избухна плеймейтката Нора Недкова в профила си в социалната мрежа.

Никога преди плеймейтката не е реагирала толкова обидно. Дори и след скандалните сцени в „Черешката на тортата”, заедно с гримьора на звездите Валентин Кулагин. За никого не е тайна, че Нора Недкова се е развилняла като тайфун след последните й публикации за нея и бизнесмена Христо Сираков в Слънчака.

Според писанията тя се напила до козирката и се мятала в прегръдките на коцкаря Ицо Стоте манекенки. Той само това чакал и през цяалата вечер от откриването на сезона в Бедрум в Слънчана не спирал да я опипва.

След като щателно обарал Норчето в сепарето на тузарската дискотека, двамата се оттеглили в апартамента на богаташа. Там, между завивките, застаряващия плейбой й „преподавал” от уроците на живота и то на живо, разбирай на голо.

Досега Нора Недкова не си бе позволявала да избеснее така. Мнозина подозират, че моделката си пада по по-млади и известни мъже. Защото замълча дори и след като я уличиха в креватна афера със Слави Трифонов. Но сега не издържа и избухна срещу клюките, че е мачкала чаршафите с Ицо Стоте манекенки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар