Уникално падение на Тита на концерта за децата на загинали полицаи!Мястото бе в сградата на Академията

на МВР а "таргетът" - 94 дечица. Имаше и курсанти от Академията. Не че те не се радваха бурно на изпълнителката Тита - една от звездите в "империята" на рапъра Криско, която има по около 20 милиона гледания на някои клипове. [caption id="attachment_417195" align="alignright" width="300"]Тита Изпълнението на Тита по време на концерта беше меко казано потресаващо[/caption]

"Тук съм да ги скъсам и да им взема парите. Да, такава съм, т'ва не губя, сори, мамо...

...Аз съм пълна каша, дама с пълна чаша. Малки непослушни котенца ше ги пердаша...

...Ти си точно този, който ме иска в пози. Аз съм повелител на хиляда черни рози.

Аз съм голяма хапка, не те видях - мравка. Може да опиташ как е задната предавка. Зъб, плът, дупче, танцуваш като трупче. Не можеш да ме разгадаеш - рубик кубче.

...Дръж пътя, миличък, нещо си ми бледичък. За игричките ти I don't give a f*ck...

Малката, вече голяма, сама да се оправя. Вкарай ме в твойте схеми." Това са част от посланията в непреходния блокбастър Късай, които вчера бяха презентирани с недвусмислени жестове пред дечицата, насядали на първите редове. На този фон направо невинно прозвуча пред облещеното политическо и професионално ръководство на МВР хитът Вуду кукла: "Дай ми още от теб - стаята ми кънти, да правим бели, о, няма по-добри, няма по-добри. Мойта банда - винаги едно наум. Другите ги водя с обиколка минимум. Не вярвам на гащници на Коледа - за вас имам една торба задвратници. Нося на бири и на пилешки шишчета, типчета ронят глави върху листчета. Нека между нас да остане тайно - помня под мен как викаше тайно."

Като не броим това за "схемите" и "бандата", според скромното ни мнение половината белокоси "лампази", които бяха в залата (и някои изглеждаха откровено зашеметени), трябваше да се самосезират и да образуват поне полицейска проверка заради текстовете.

На моменти МВР шефът сякаш се разсейваше, за да не гледа...натам. Песента Фотошоп пък, освен че учи на най-необходимото за оцеляване в този сложен съвременен свят: "...Като вятъра във Сливен - много духаш. Като двигателя хибриден - нищо не струваш. Искаш мандарините да станат дини Остави си очите по тия витрини." ...възпява пред младите слушатели и издръжливостта като добродетел: "Не издържаш и минута, о, да, да, да мощно го докарваш, ама, на, на, на - искаш го сега, искаш веднага.

Само като мина всички - евала.

Не издържаш и минута, о, да, да, да.

Иначе, както вече споменахме, министър Младен Маринов даде началото на благородната коледна кампания. Той напомни, че идеята за 15 години от стартирането се е развила, станала е по-мащабна и все повече хора са се включили в нея. Според него това показва, че обществото цени подвига на служителите на МВР. Децата получиха и други подаръци - освен текстовете на Тита. Източник: clubz.bg