Взрив: Излезе шокираща истина за Ники Михайлов!

Взрив: Излезе шокираща истина за Ники Михайлов!
5 (100%) 3 votes

Истината за Ники Михайлов бе крита доста дълго време!

Шокираща истина за Ники Михайлов излезе наяве днес и буквално взриви света на богатите и известните у нас. И най-вече плеймейтката Николета Лозанова, която научи, че вратарят й е слагал огромни рога по времето, когато двамата са били заедно.

Скандалната манекенка Бориса Тютюнджиева издаде дълго критата тайна, че тя и Ники Михайлов са имали огнена авантюра, докато той се е водел официално гадже на Николета Лозанова, научи Kliuki.bg.

Ники Михайлов се заиграл опасно с красивата Бориса Тютюнджиева

Ники Михайлов се заиграл опасно с красивата Бориса Тютюнджиева

След дълго мълчание и отричане на истината, хубавата Бориса откровено призна за забежката си с Ники Михайлов, откъдето явно произлиза и омразата на Николета към нея. От доста време насам съпругата на Валери Божинов не крие неприязънта си към Бориса Тютюнджиева, а ето къде се кореняло всичко.

„Николета побесня, когато разбра, че Ники Михайлов я мами най-нагло. Тя с месеци не можеше да се побере в кожата си и все още егото й е засегнато. Нали е ултра красавица, кой би си позволил да я замени с друга?! Въпреки че според доста хора Бориса е милиони пъти по-провокативна, атрактивна и красива от Николета“, коментират близки до Ники Михайлов.

Оказа се, че Ники Михайлов и Бориса Тютюнджиева реално не са имали кой знае колко силна любов, а връзката им е била по-скоро едно приключение и разнообразие и за двамата. Скоро след това обаче Ники Михайлов разкарал окончателно Николета от живота си, явно повлиян от качествата, които Бориса притежава, а Николета не.

Дали и Алисия ще изревнува сега, когато всичко излезе наяве?! И как ли ще се гледат Николета и Бориса, разминавайки се по коридорите на телевизия ТВ7?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив: Излезе шокираща истина за Ники Михайлов!”

  1. 25 nfl jerseys

    юли 17. 2014

    ………….

Добавете коментар