Ники Михайлов за Алисия: Преструвах се, това е!

Ники Михайлов за Алисия: Преструвах се, това е!
5 (100%) 6 votes

Ники Михайлов разтърси всички с откровената си изповед за Алисия!

Ники Михайлов разтърси всички с откровената си изповед за Алисия, за връзката и любовта им. „Преструвах се нарочно!“, изстреля вратаря и побърза да обясни, че не чувствата му към Алисия са били преструвка, а точно обратното – раздялата му с нея.

Оказа се, че Ники Михайлов и Алисия не са се разделяли нито за ден, не са вдигали скандали заради измислени изневери, нито пък са били заедно за отмъщение на Николета Лозанова и Валери Божинов. Единствената истина е, че те двамата просто се обичат, призна Ники Михайлов.

Ники Михайлов през цялото време се е преструвал, с Алисия не са се разделяли

Ники Михайлов през цялото време се е преструвал, с Алисия не са се разделяли

„Винаги е било така, така е в момента и знам, че така ще бъде и занапред. С Алисия се разбираме прекрасно, пасваме си като темпераменти и характери и ми писна да ми скалъпват тъпи афери с всевъзможни кифли и моделки“, заяви Ники Михайлов.

Той бе категоричен, че лъжливата му раздяла с Алисия е била само и единствено, за да се отърват поне за дни от клюките в жълтите вестници и да накарат хората да забравят за тях. Това обаче не се случи, затова Ники Михайлов и Алисия вдигнаха ръце и признаха: „Излъгахме ви! Заедно сме!“.

Разбира се, феновете на Алисия най-сетне могат да си отдъхнат спокойно и да изпраскат по една щастлива усмивка. Докато тези на отколешната й врагиня Николета Лозанова с кеф ще си изгризят ноктите, смеят се из чалга средите.

Това, което остава, за да е пълна картинката обаче е, в скоро време Ники Михайлов и Алисия да направят най-сериозната стъпка в живота си и да обявят датата на сватбата си, а защо не и новината, че очакват първото си общо детенце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ники Михайлов за Алисия: Преструвах се, това е!”

  1. истина е

    апр. 02. 2014

    Не съм фен на чалга музиката, но винаги ще подкрепям една лююбов, едно чувство за отговорност към човека до теб, за това да си истински и откровен – пак казвам не съм фен на чалгата, но съм ЗА ИСТИНСКАТА ОБИЧ И ЧУВСТВА, ХОРА, ОСТАВЕТЕ ГИ НА МИРА, ТА ТЕ СИ ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ, ПРОСТО ИМ СЕ РАДВАЙТЕ, АКО ИСТИНСКИ УВАЖАВАТЕ ЧУВСТВОТО ЛЮБОВ, ОБИЧ И УВАЖАНИЕ…

Добавете коментар