Преслава пази зловещи спомени от „Господаря“ си!

Преслава пази зловещи спомени от „Господаря“ си!
5 (100%) 2 votes

Преслава е решила най-сетне да се раздели с миналото, което й тежи!

Преслава дълго време пазеше ревниво личния си живот и всичко, около него. Проговори и се отпусна едва сега, когато връзката й с Жоро Бирмата стана стабилна и с обещание за бъдещо развитие. Малко хора обаче знаят, че докато срещне истинската си любов, Преслава е била подлагана на не едно и две унижения. Най-голямото, но и най-добре платеното от тях било от „Господаря“ й.

Източници от светския хайлайф и най-вече чалга средите обясняват, че под прякора „Господаря“ е стояло името на видния любител на Пайнерките – бизнесменът Коко Динев, научи Kliuki.bg. Още преди да срещне настоящата си съпруга Емилия, Коко Динев се облажил с Преслава, която навремето беше доста сочно и апетитно парче.

Преслава е била подложена на унижение, което иска да забрави завинаги

Преслава е била подложена на унижение, което иска да забрави завинаги

„Всички го наричаха „Господаря“, защото беше ясно, че именно от аферите си с него, много от певиците успяват да прогресират в бранша, а и да си позволят по-сносен живот. За сметка на това обаче, нито една не е противоречила на „Господаря“. И Преслава не прави изключение. Какво ли не я е карал да върши“, разказват запознати с историята на Преслава и Коко Динев – „Господаря“. Макар и на шега, прякорът на бизнесмена ясно показва какво е било заложено в мимолетните му връзки с поп фолк певачки.

По онова време Преслава претърпяла и най-голямото си публично унижение, когато Коко Динев я показал пред приятелите си в Гърция и настоял да се съблече и да пее само по бельо пред тях. И Преслава, разбира се, изпълнила нареждането, макар и да била бясна заради това.

След като я принудил да повтори „екзотичния“ си концерт, Коко Динев счел, че леко е преминал границата, за което се реванширал с апартамент в Сандански и 40 бона в ръчичката на Преслава.

Именно тузарския си апартамент от Коко Динев продаде Преслава наскоро. Тя решила да загърби миналото си и лошите спомени с Коко Динев, затова се отървала от луксозното си жилище в южния град.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Преслава пази зловещи спомени от „Господаря“ си!”

  1. Сиси

    апр. 02. 2014

    това са чалга-певиците-платени к….Коментарът ми не е от завист, казвам го с болка, защото няма нищо по-важно от достойнството

  2. личен секретар на преслава

    апр. 02. 2014

    това са пълни измислици, преслава никога не е имала апартамент в сандански и тази история с коко динев е лъжа и за ваше сведение преслава отдавна си продаде апартамента в пловдив

Добавете коментар