Нова телевизия получи жесток удар от конкурента си Би Ти Ви!

Нова телевизия получи жесток удар от своя най-голям конкурент Би Ти Ви. Нервите на ръководството са опънати до краен предел, след като стана ясно, че Би Ти Ви ги бие по рейтинг и то с доста убедителна преднина. Това сочат данните на агенция "Медиарисърч".

Крахът в Нова телевизия е пълен, а шефовете са бесни, че отново остават на втори план. А това за тях е недопустимо, при положение, че откраднаха едни от най-известните лица на Би Ти Ви.

[caption id="attachment_312305" align="alignright" width="300"]Нова телевизия е размазана от конкурента си в лицето на Би Ти Ви Нова телевизия е размазана от конкурента си в лицето на Би Ти Ви[/caption]

Припомняме, че Нова телевизия разчита на опита и професионализма на едни от най-добрите журналисти в лицата на Ани Цолова, Виктор Николаев, Сашо Диков, Миролюба Бенатова, Гала, Венета Райкова и още много други. А предаванията от сорта на "Като две капки вода", "Господари на ефира", "Денсинг старс", "Големите надежди" и ред други винаги са разчитали на завиден зрителски интерес.

Въпреки това обаче Би Ти Ви ги надви здраво. Дори сутрешния блок и новинарските им емисии са в пъти по-гледани от тези на Нова телевизия. А безспорно най-големият трепач по Би Ти Ви се оказа турският сериал "Север - юг", който заковава пред екраните всяка вечер удивителен брой зрители.

Рейтингът на "Шоуто на Слави" също скочи почти двойно, след като находчивият Слави Трифонов привлече талантливата Крисия Тодорова в предаването си. С присъствието на очарователното момиченце в шоуто, Магърдич Халваджиян претърпя пълен погром с идеята си за "Големите надежди", в които дори малката Ахинора не успя да хване очакваната зрителска аудитория.

"Не знаем какво става с Нова телевизия и защо хората предпочитат Би Ти Ви, но фактите са такива. Което е зле за медията, но и стимул за още по-качествена работа и интересни предавания", коментират хора от кухнята на Нова телевизия.