Това е безотказната диета, с която Ани Цолова смъкна цели 10 килограма!

Това е безотказната диета, с която Ани Цолова смъкна цели 10 килограма!
3.9 (77.5%) 16 votes

Ани Цолова се превърна от симпатична пухкавелка в стройна хубавица!

Вече повече от година хиляди жени в България се питат каква ли е чудодейната диета, с която водещата Ани Цолова успя да се превърне от симпатична пухкавелка в стройна хубавица. Пускаха се дори и слухове, че тя е прибегнала до услугите на пластичната хирургия. В това обаче няма нищо вярно.

Истината е, че Ани Цолова действително се стопи с диета, благодарение на която олекна с цели 10 килограма. Диетата наистина е безотказна, а нейният създател е популярния народен лечител Петър Димков. И, както сами може да се убедим от вида на Ани Цолова, Петър Димков е нацелил правилната схема и този път.

Ани Цолова се преобрази тотално с безотказната диета на Петър Димков

Ани Цолова се преобрази тотално с безотказната диета на Петър Димков

Режимът е съвсем простичък и се състои в консумацията на салата от плодове и моркови. Морковите се настъргват, а плодовете са по избор на хранещия се. Приготвената вече салата се консумира в неограничено количество три последователни дни като през това време не се приема никаква друга храна. Салатата може да се подправи само с лимон и мед като е напълно забранено в нея да присъстват солта и олиото.

Когато преминат трите разтоварващи дни, може да консумираме и малко картофи, хляб или ябълки, но основното правило е да се спазват законите на разделното хранене. „Звучи трудно, но е страшно лесно за изпълнение, защото всеки човек може да избира от какви плодове да си приготви салатата, според собствения си вкус. А Ани Цолова е живата реклама на тази диета и един поглед върху нея е достатъчен, за да разбереш, че режимът на Петър Димков е успешен и този път“, коментират колеги на Ани Цолова от нюзрума на Нова телевизия.

И добавят, че със същата тази диета пък голямата Алла Пугачова е успяла да се раздели с внушителните 23 килограма.

„Ани Цолова се запали по съветите на Петър Димков и днес е изключително щастлива от това. Вече е на прага на 40-те години, а изглежда в цветуща форма на младо момиче. Дай Боже на всеки подобен външен вид и то без странични намеси“, одобрително кимат колегите на Ани Цолова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Това е безотказната диета, с която Ани Цолова смъкна цели 10 килограма!”

 1. Pepina Koleva

  апр. 16. 2014

  ………

 2. Алисия

  юли 13. 2014

  много странно в момента съм на диетата на Slimbody.Academy и там много добре е обяснено че плодовете трябва да са в много малки количества заради фруктозата. Между другото препоръчвам, резултатите при мене са 9кг за 2 месеца. И то сланинки 🙂 Като се яде доста!! Обаче как се отслабва с муане на плодове ….

 3. Daniela Mitova

  сеп. 07. 2014

  napi6ete to4nata dieta

Добавете коментар