Нели Атанасова излезе от Dancing Stars! И Сано я нарани в „Къртицата”!

Нели Атанасова излезе от Dancing Stars! И Сано я нарани в „Къртицата”!
5 (100%) 5 votes

Нели Атанасова се оказа третата сериозна жертва в танцовото шоу, дежурна резерва танцува с Наско

Нели Атанасова е живо доказателство, че на красавиците животът не е лесен – нещастията я преследват постоянно!

Бившата гимнастичка и настояща телевизионерка се завърна под светлините на прожекторите и се отдаде на старата си любов към танците. Уви! Щастието й за пореден път не изтрая дълго.

Изкусителната и на 40 години Нели Атанасова за пореден път разбра по най-болезнения начин, че нищо не е вечно. Тя стана третата поредна жертва на Dancing Stars 2014, научи kliuki.bg.

Първо пострада Ути, който си счупи ръката. Чаровният готвач прояви себеотрицание, но пък тогава сърцето му напомни, че здравето му е най-важно. Елена Георгиева получи компенсация за лошата слава от „Биг Брадър”, но пък пострада гръбнакът й.

Нели Атанасова доказа правилото, че ако нещо стане веднъж, може и да не се повтори, стане ли два пъти обаче, чакай и трети! Красавицата, която се амбицира да заведе за пореден път на финал партньора си Наско, получи травма.
nasko
Бедният Месечков два пъти става „сребърен” медалист в шоуто, два пъти „получава” гимнастичка и два пъти му пращат заместница, която да брани тандема му. Симона Пейчева ще изпълни ролята на Райна от миналата година.

Бившата състезателка по художествена гимнастика вече се е доказала като успешна резерва. Тя танцува на мястото на Елица във VIP Dance. Нейната програма максимум е да изчака Нели Атанасова да се възстанови.

Не е ясно обаче как ще стане това. Докато синеоката водеща лекува тялото си, партньорът й в живота й наранява сърцето. Александър Сано не се излага в „Къртицата” и е един от фаворитите, но и той се оказа пленен от многократно преправяната Бориса.
sano
Актьорът доста фамилиарно прегръща моделката и я докосва по „силикона”, така че да държи Пушката в напрежение…А на бедната Нели Атанасова й остава утехата, че е една от малкото, която на 40 и след две раждания, изглежда уникално!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар