Скандалното разкритие за Диляна Попова постави всички в шах!

Шокиращо разкритие за бременната Диляна Попова хвърли всички в шах. Скандалът е огромен, а по думите на театрали Асен Блатечки сам си взе беля на главата. Защото се оказа, че нежната и миловидна манекенка далеч не е такава, каквато изглежда.

Истината е, че прехваленото финансово положение, което Диляна Попова сама демонстира не веднъж, се дължи на доста повече от обикновената й работа на манекен и фотомодел. Диляна Попова е била любовница на дясната ръка на Брендо - Жоро Шопа, който бе прострелян в София пред хотел "Хемус" в неделя. Това разкриха достоверни източници от ъндърграунда пред вестник "България днес".

[caption id="attachment_316875" align="alignright" width="298"]Диляна Попова Асен Блатечки никога не е подозирал за скритата страна на палавата Диляна Попова[/caption]

Диляна Попова се запознала с Георги Семерджиев, който държи модна агенция, на светско събитие. Той веднага й предложил да се снима в негов календар, като свалката между двамата си проличала на момента. Диляна Попова направила снимките за календара, но не спряла дотам, а двамата с Жоро Шопа започнали бурна и тайна връзка. Разбира се, далеч не толкова тайна, че да остане скрита за хората от подземния свят.

Лошото в тази история е, че настоящият партньор на Диляна Попова и татко на бъдещото й бебе Асен Блатечки не е знаел абсолютно нищо за подвизите на манекенката. Поне до момента.

Припомняме, че Асен Блатечки постъпи като истински отговорен мъж и щом научи, че любовницата му Диляна Попова е бременна, моментално призна всичко на семейството си и се раздели с дългогодишната си благоверна Катерина.

"Асен си взе голяма беля на главата. Днес излезе истината за връзката между Диляна Попова и Жоро Шопа. Кой знае какво ще излезе утре... Дано в крайна сметка Блатечки не съжалява за това, което е сторил, макар че и така да стане, вече е твърде късно да се покае. А и Катерина няма да се превърне в кошче за душевни отпадъци и да го приеме отново", коментират театрали, колеги на Асен Блатечки.

Що се отнася до достоверността на разкритието, като се има предвид, че родните манекенки отдавна "пърхат" по тайни каталози за лични услуги и прочие, няма конкретно доказателство, което да удостовери, че Диляна Попова не е мачкала чаршафите на Жоро Шопа.