Скандал: Вбесеният Петко Димитров изревнува заради Константин!

Скандал: Вбесеният Петко Димитров изревнува заради Константин!
5 (100%) 5 votes

Петко Димитров показа, че не винаги е усмихнат, спокоен и приветлив!

Бизнесменът Петко Димитров, който скоро стана горд татко на втория си син Доменик, показа, че не винаги е усмихнат, спокоен и приветлив. Съпругът на танцьорката Яна Акимова изпадна в пристъп на гняв и направи сцена на ревност. Но не срещу красивата Яна Акимова, а срещу певеца Константин.

Поводът за яростта на Петко Димитров обаче, не се дължи на факта, че палавият Константин се е пробвал да сваля Яна Акимова. А на това, че за разлика от Петко Димитров, Коцето се ползва с привилегии от страна на собственика на „Пайнер“ Митко Димитров.

Петко Димитров

Петко Димитров бесен заради Коцето

Скандалът тръгнал оттам, че Петко Димитров провел сериозен разговор със съфамилника си, като го помолил за отстъпка в каталога на поп фолк звездите на „Пайнер“, които идвали да пеят в новия му нощен клуб в Студентски град. Хонорарите на певици от сорта на Преслава, Андреа, Галена, Мария и прочие, били главозамайващи, а това идвало „too much“ на Петко Димитров.

Щастливият татко обаче не успял да склони Пайнера, който категорично отхвърлил молбата му и тогава станало страшното. Петко Димитров се развикал, че Константин се ползва с привилегии и преференциални цени за певците в дискотеката си като фирма „Пайнер“ му пуска изпълнителите с цели 30% по-евтино.

„Как така за Константин може, а за други не?! Отлично знаете, че моите заведения са най-вървежни в цяла София и участието на вашите певици в тях не е само от полза за мен, а и за техния собствен рейтинг“, намръщил се Петко Димитров, но отново ударил на камък от страна на Митко Димитров.

В крайна сметка до спогодба не се стигнало и тогава Петко Димитров заплашил Пайнера, че оттук нататък няма да кани негови певици в заведенията си. Това, разбира се, не важи за Азис, който е личен приятел на Петко Димитров и пее на минимален хонорар в „Найт флайт“. Освен него посетителите ще кълчат кълки на Алисия, Емануела, Тони Стораро, Софи Маринова и други, но не и на скъпите „кукли“ на „Пайнер“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар