Петко Димитров не спира да хвали благоверната си Яна Акимова

Петко Димитров говори като омагьосан за танцьорката Яна, която направи своя съпруга и малкия им син Доменик. Щастливият татко говореше с уважение и искрена обич към най-важните хора в своя живот – брачната си половинка и малкия си син, разкри HotArena.net.

В предаването с водеща Катето Евро „Усещане за жена” бизнесменът Петко Димитров показа на мъжете как трябва да уважаваш жената до себе си.

[caption id="attachment_317341" align="alignright" width="231"]Петко Димитров разкри защо Яна е негова Петко Димитров разкри защо Яна е негова[/caption]

Собственикът на нощния клуб „Найт флайт” заяви в предаването, че още щом видял Яна се влюбил и си казал, че това ще е майка на децата му.

Той си пожелал да има три деца от нея, като двете от тях да са момичета. Както припомни Kluiki.bg, бизнесменът има от първия си брак още един син.

Въпреки че трикратната шампионки по спортни танци се оказала доста ревнива, Петко е убеден, че силната му интуиция не го е излъгала в избора му. Яна Акимова успя да му забрани да контактува с почти всички негови стари приятелки.

За да й угоди, Петко се разминава в собствения си клуб с гостенката си, чалга фурията Преслава като непознати планети,дивят се софийски бръмчалки.

Клюката носеше преди това, че между двамата е имало не само приятелски огън. Петко Димитров откровено призна пред Катето Евро, че въпреки забраните и сцените на ревност от чаровната си съпруга, той много обича Яна.

Бизнесменът уточни, че с радост е загърбил многобройните си връзки, защото Яна Акимова има хиляди достойнства, които е доказала не само на сцената. Съпругата му е най-добрата майка на света и умее превъзходно да готви, все неща, пред които той прекланя глава и благоговее.

Симпатягата коментира и всеизвестния факт, че въпреки че е била заета с певеца Орлин Павлов, тя го заряза и директно отиде при него. Постъпката й говори единствено, че тя е избрала по-доброто за себе си, разкри щедро пред водещата два реда зъби Петко Димитров.