Азис заклейми жестоко Маги Желязкова

Азис заклейми жестоко Маги Желязкова
5 (100%) 2 votes

Азис пострада много жестоко заради своята наивност

Костинбродският славей Азис се отрече от още един приятел след Николета Лозанова. Защото певецът Азис беше измамен от нея. В случая това се оказа дългогодишната му дружка, къдрокосата манекенка Маги Желязкова.

Азис обиден сериозно на Маги Желязкова

Азис обиден сериозно на Маги Желязкова

Кралят на поп фолка явно не умее да си подбира кой да направи достатъчно близък, но пък е също известно, че „приятел в нужда се познава”. Като човек, той решил да услужи на Маги със солидна парична сума, научи HotArena.net.

Мис България за 2003 година Маги Желязкова се разделила с бившия си съпруг Боби Манекена заради това, че той й кръшкал. Чаровната моделка не могла да преглътне повече тази обида и накрая решила да се изнесе от жилището му. Отношенията им ескалирали, докато Маги била в Къщата на „Биг брадър”, а благоверния й, с когото деляха общ покрив повече от тринадесет години и имат син, бил засечен с нейната колежка Венета Харизанова.

Двамата се подвизавали в хотелския комплекс на Боби край Костенец и отношенията им подсказвали, че между тях има повече от познанство.
Заради тези негови палави „отклонения”, въпреки твърденията на Маги, че Боби е човекът, който се е държал изключително добре с нея тя го напусна. В резултат на това беше принудена да обитава панелка в Софияq , разбра Kluiki.bg.

Маги Желязкова обаче не разполагала с необходимите средства и затова поискала заем от десет бона от приятеля си Азис. Певецът веднага й ги дал, дори без да иска разписка или да пита кога манекенката ще му се издължи. Но заради човещината си поп фолк певецът Азис си изпатил. Вече четири години Азис не е видял от Маги нито лев.

Манекенката дори не му вдигала телефона, а когато се засичали из софийски заведения или из телевизията Маги Желязкова му обещавала и се кълняла, че скоро ще му се издължи.

Но кога е това скоро или дали ще му се види края, така и не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар