Примата на българската естрада Йорданка Христова не е на себе си от яд!

Любимата певица на милиони българи не харесва гаджето на дъщеря си Ивана. 34-годишната Ивана отмъкна любимата на певицата Люси Дяковска- Камелия Веселинова. Бившата сервитьорка се хвърли в обятията на щерката на българската естрадна прима и това разби сърцето на бившото й гадже.

[caption id="attachment_318197" align="alignright" width="238"]Йорданка Христова била бясна на гаджето на дъщеря си Йорданка Христова била бясна на гаджето на дъщеря си[/caption]

Случката стана малко след като двете с Люси участваха в култовото шоу „ВИП Брадър”. Още докато бяха в него, наблюдателни зрители твърдяха, че сервитьорката е с Люси заради славата и парите й, припомни HotArena.net .

Но поп певицата беше толкова влюбена в русата си приятелка, че заради нея откри две кафенета в центъра на столицата, обзаведе изцяло новия им дом и дори беше решила с Камелия да си осиновят и отгледат дете. Всичко това не се случи, а скоро меракът на Камелия пое по друга посока- към щерката на Йорданка Христова.

Естрадната певица Йорданка Христова почти не беше забелязвана да се появява на светски приеми със своята наследничка. Повечето й колеги от бранша знаеха, че дъщеря й се занимава с моден дизайн, увлича се и от фотография, но толкова. До момента, в който из медийното пространство се раздуха новината, че щерката на Данчето харесва представителки на своя пол.

Двете с Камелия са заедно от няколко месеца, но свободно посещават различни светски прояви и известен клуб за обратни в столицата, припомни Kluiki.bg. Въпреки подмятанията и грозните думи за ориентацията на дъщеря си, суперзвездата Йорданка Христова зае достойна позиция и заяви, че обича дъщеря си и тя има право да бъде с когото си иска, стига да го иска сърцето й.

Това запуши веднага устата на злобарите, които очакваха поредната драма да разтресе света на известните. Но след въпреки че даде своята благословия на Ивана, Йорданка Христова е недоволна.

Любимката на Фидел Кастро смята, че Камелия е с дъщеря й заради парите и славата.Прелестната Йорданка Христова заявила пред близки по този повод, че очаква в един момент Камелия да я изостави и да разбие сърцето на дъщеря й, както вече го е сторила с огнено косата си предишна партньорка Люси Дяковска.