Неочаквано: Диляна Попова не може да повярва на това, което се случи!

Неочаквано: Диляна Попова не може да повярва на това, което се случи!
3.4 (68.57%) 7 votes

Бременната Диляна Попова вярва, че това е истинско чудо!

Асен Блатечки и бременната Диляна Попова са в трепетно очакване на първото си дете, което трябва да се роди съвсем скоро. За красивата Диляна Попова това е като сбъдната мечта, защото тя от доста време имаше желанието да стане родител и дори обмисляше да си осинови рожба.

Двамата с Асен Блатечки обаче се влюбиха, актьорът напусна семейството си и 14-годишната си щерка Катерина, за да се събере с новата си любов Диляна Попова. А след съвсем малко време ще подари на дъщеря си малко братче. Според близки до семейството на Асен Блатечки, тийнейджърката Катерина изобщо не била в екстаз, че ще става кака, но била добре възпитано момиче и обещала да помага с каквото може за бебето.

Диляна Попова

Диляна Попова вярва, че това е истинско чудо и е сънувала своето дете

Новото и невероятното в случая е, че Диляна Попова литна чак до седмото небе от радост, след като й се случи нещо невероятно. Манекенката и актриса преди дни сънува нероденото си дете и вярва, че това е чудо, разкриха приятели на Диляна Попова.

„За Диляна това не е сън, а пророчество. Тя е виждала всичко цветно и сякаш съвсем реално. Убедена е, че е сънувала не просто бебе, а своето собствено дете и когато се роди, то ще бъде абсолютно същото като това в пророческия й сън. Нямате представа колко е щастлива и как започна да вярва в чудесата и във всички на пръв поглед необясними неща на света“, разказват близки до бременната Диляна Попова.

Колкото до Асен Блатечки, той бил по-скоро скептичен към вярването на любимата си, но се радвал, че скоро ще гушне в обятията си своя малък син. Актьорът трескаво продължава да си търси работа, за да осигурява всичко необходимо на новороденото си бебе, но и на щерка си Катерина, за която продължава да се грижи така, както и преди.

А щастливата Диляна Попова бърза да накупи огромно количество дрешки и играчки за първородния си син, без да вярва на поверията, че бременните не трябва да пазаруват предварително за децата си. Все пак тя вече е видяла своето и е спокойна, че всичко ще се развие отлично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Неочаквано: Диляна Попова не може да повярва на това, което се случи!”

  1. чуденка

    юни 24. 2014

    Та не се разбра какво толкова и се е случило на тази селска развратница? Умствения и багаж е толкова, колкото на кокшка от селския й двор – евтина долнопробна мръсница!

Добавете коментар