Николета и Валери Божинов преживяват изключително тежък период

Звездното семейство Николета Лозанова и Валери Божинов се тресе от скандали и неверие. Не за първи път, но това заплашва да се превърне в ураган. Плейтмектата била бясна на съпруга си и вдигала чутовни скандали на любимия си по телефона. Тя му се карала затова, че Валери Божинов отново й изневерил.

[caption id="attachment_320146" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова и Валери Божинов-приказка с край? Николета Лозанова и Валери Божинов-приказка с край?[/caption]

Николета сгащила Валери, когато той бил в съблекалнята след тренировка с отбора си „Левски”. Моделката не се сдържала и буквално крещяла в слушалката, като свидетели на скандала станали и останалите играчи на отбора. Но на Николета хич и не й дремело и не се съобразявала с това, а продължавала неистово да крещи, научи Kliuki.bg.

Последният бил заподозрян, че е заформил нова страстна афера със знойна красавица. Доброжелатели дори описали разбивачката на семейството на ритнитопковеца като руса фурия. Клюката, достигнала до ушите на ревнивата Николета доста й вдигнал адреналина.

Николета не успявала да си намери място от новината, въпреки че самата тя в миналото си е причинила същото на не едно и две семейства.

Според доносниците двамата прелюбодейци се измъкнали „ни лук яли, ни лук мирисали” от баровски спа център и доста интимно се поглеждали. „Спасителите на семейството” твърдели, че наистина двамата не се целували страстно, както това стори колегата му Благой Георгиев с танцьорката Биляна Евгениева насред улицата, но те подозирали, че не се радвали само на отпускащи процедури.

„Горкият Валери. Само подскачаше като петел и едва пелтечеше. Не знаеше как да прикрие телефона си, защото от километри се чуваха крясъците на Николета. И гневните й заплахи, че ще се изнесе от дома им заедно с Никол”, ожалиха го неговите съотборници.

Дали обаче Николета ще прости поредната забежка на благоверния си трудно е да прогнозираме. Плейтмейтката заподозряла, че Валери й е кръшнал, когато тя снимала клипа на Костадин „Студентка”.