Лудо влюбени: Виж Андреа и Кубрат на морето! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Лудо влюбени: Виж Андреа и Кубрат на морето! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Андреа и Кубрат заминаха на заслужена ваканция, далеч от хаоса на столицата!

Андреа и Кубрат Пулев избягаха от София и хаоса на столицата, за да се отдадат на заслужена почивка на морето. Двамата са там вече няколко дни, а Андреа не пропусна да уведоми феновете си колко добре си прекарва, като незабавно публикува снимки във Фейсбук.

Андреа и Кубрат

Андреа и Кубрат по-влюбени от всякога

Андреа и Кубрат Пулев не уточняват къде точно са избрали да почиват – може би, за да си спестят нежелани срещи с папараците. Но по всичко личи, че си прекарват чудесно. Кобрата най-сетне успя да се откъсне от нечовешките тренировки в залата, за да отдели малко време на любимата си Андреа, която вече цял месец беше лишил от ласки.

„Андреа ходеше вечно намусена и дори опита да го играе сърдита, но нямаше как – трябваше да се съобрази с режима на Кубрат Пулев. Все пак му предстои среща с великия Владимир Кличко, а не с някой селски боксьор. А знаем, че при спортистите лесно няма – когато са на лагери, забравят всякакви мераци, креватни гимнастики, джиджи-биджи и прочие“, коментират дружки на Андреа, останали в столицата.

Не са ли супер готини?!

Не са ли супер готини?!

Андреа изглежда истински щастлива

Андреа изглежда истински щастлива

Кобрата обаче отново намери най-добрия начин да умилостиви Андреа и със сигурност през изминалите и бъдещи вечери двамата ще успеят да наваксат пропуснатото.

Страхотно изглежда гаджето на Кобрата

Страхотно изглежда гаджето на Кобрата

На снимките, които Андреа публикува във Фейсбук се вижда, че тя е напълно естествена. За разлика от повечето свои колежки и най-вече бившата си дружка Николета Лозанова, които дори се къпят с грим, Андреа се е снимала съвсем натурална.

Андреа и Кубрат са на наистина приказно място

Андреа и Кубрат са на наистина приказно място

Красотата й обаче си остава безспорна, може би, защото взаимната любов с Кубрат Пулев придава онзи особен и вълшебен чар на лицето й.

Андреа и Кубрат са отседнали в шикозен хотел в близост до морския бряг, но освен морето, наоколо има и красива горичка, даваща чувството за свобода и девствена природа. Не е ясно още колко време Андреа и Кубрат ще останат на морето, но веднага след завръщането си певицата със сигурност ще намери с какво да ни изненада отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лудо влюбени: Виж Андреа и Кубрат на морето! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)”

  1. уляна

    юли 18. 2014

    каква красота, бе! в сурата е доста грозновата

Добавете коментар